Leon Fr Detailing ( Bol Fotoğraf İçerir )

Gökhan Bilgin

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Herkese selamlar :)

Aracımın durumu çok kötü değildi aslında 2013 model 32 bin kilometredeydi montsant red rengi ilk sahibi sağolsun bütün boya koruma işlemlerini dby detailing'te yaptırmış :) kaput filminde ufak tefek hareler çizikler klasik b sütunu ve far stop kılcak çizikleri o yüzden çokta zorlanmadık açıkçası ( böyle diyorum ama sabah 10'da başlayıp gece 23 gibi bitirdi yıldıray abi :D )

Bursa'da yaşayıp titizim uygulama yaptırmak istiyorum diyenlere kesinlikle tavsiye ederim kendisi honda özel servisinin sahibidir gidip aracınızı gösterip uygulama yaptırabilirsiniz facebook sayfasını paylaşıyorum Honda Birkar Özel Servis Yıldıray Öztürk https://www.facebook.com/Honda-Birk...Bso2T8LKy_J7jyURN-ump-WcW34K0_2jk&fref=nf
Söz konusu olan yıldıray abinin aracı 2011 yılında daha sanayide değil. Kendi evinin garajında hobi olarak gerçekleştirdiği projesi vtec 2 araca ep3 type-r motor yürüyen aktarmayı başarmış ve yürütmüştür kendisi :) Vtec 2 K20 Swap

Geçelim kullandığımız malzemelere eksikler olabilir gözümden kaçan yazmayı unuttuğum

Chemical Guys Citruswash+Gloss Şampuan
Valet Pro Bilberry Jant Temizleyici
Valet Pro Dragons Breath Demir Tozu Temizliği
Wheel Woolies A Kit Jant Fırçaları
Valet Pro All Purpose Cleaner Genel Temizleyici
Meguiars Clay Bar Kil
Meguiars Quik Detailer Kil Kaydırıcı
Valet Pro Leather Soap Deri Temizleyici
Auto Finesse Spritz
Menzerna 400-2200-4500
Chemical Guys Butter Wet Wax
Gyeon Glass
Meguiars Endurance Lastik Parlatıcı
Rupes LHR 21 MARK II DLX Orbital Polisaj Makinesi
Rupes ibrid Nano Orbital Polisaj Makinesi

Aracı temmuz ayında aldığım ankaraya sattım yeni sahibi güle güle kullanır umarım :)

Demir tozu temizliği

Yıkama işlemi sonrası kilin fotoğrafını çekmedim çok fazla bir şey çıkmadı

Çiziklerin durumu

Maskelemeyi bitirip polisaja geçiyoruz

Çiziklerden kurtulmaya başlıyoruz ufak ufak

Sol taraf öncesi sağ taraf sonrası kaput filmi mevcut

Bitti finish fotoğrafları akşam olduğu için çekememiştim ondan sonrada havalar kötü gitti yaklaşık iki ay sonra ancak çekebilmiştim

Finish

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Renk güzelmiş hocam , sıradan değil sizde hakkını veriyorsunuz bakımının emeğinize sağlık,kesenize bereket :alkis: