Herkese selamlar 
Aracımın durumu çok kötü değildi aslında 2013 model 32 bin kilometredeydi montsant red rengi ilk sahibi sağolsun bütün boya koruma işlemlerini dby detailing'te yaptırmış
kaput filminde ufak tefek hareler çizikler klasik b sütunu ve far stop kılcak çizikleri o yüzden çokta zorlanmadık açıkçası ( böyle diyorum ama sabah 10'da başlayıp gece 23 gibi bitirdi yıldıray abi
)
Bursa'da yaşayıp titizim uygulama yaptırmak istiyorum diyenlere kesinlikle tavsiye ederim kendisi honda özel servisinin sahibidir gidip aracınızı gösterip uygulama yaptırabilirsiniz facebook sayfasını paylaşıyorum Honda Birkar Özel Servis Yıldıray Öztürk https://www.facebook.com/Honda-Birk...Bso2T8LKy_J7jyURN-ump-WcW34K0_2jk&fref=nf
Söz konusu olan yıldıray abinin aracı 2011 yılında daha sanayide değil. Kendi evinin garajında hobi olarak gerçekleştirdiği projesi vtec 2 araca ep3 type-r motor yürüyen aktarmayı başarmış ve yürütmüştür kendisi
Vtec 2 K20 Swap
Geçelim kullandığımız malzemelere eksikler olabilir gözümden kaçan yazmayı unuttuğum
Chemical Guys Citruswash+Gloss Şampuan
Valet Pro Bilberry Jant Temizleyici
Valet Pro Dragons Breath Demir Tozu Temizliği
Wheel Woolies A Kit Jant Fırçaları
Valet Pro All Purpose Cleaner Genel Temizleyici
Meguiars Clay Bar Kil
Meguiars Quik Detailer Kil Kaydırıcı
Valet Pro Leather Soap Deri Temizleyici
Auto Finesse Spritz
Menzerna 400-2200-4500
Chemical Guys Butter Wet Wax
Gyeon Glass
Meguiars Endurance Lastik Parlatıcı
Rupes LHR 21 MARK II DLX Orbital Polisaj Makinesi
Rupes ibrid Nano Orbital Polisaj Makinesi
Aracı temmuz ayında aldığım ankaraya sattım yeni sahibi güle güle kullanır umarım
Demir tozu temizliği
Yıkama işlemi sonrası kilin fotoğrafını çekmedim çok fazla bir şey çıkmadı
Çiziklerin durumu
Maskelemeyi bitirip polisaja geçiyoruz
Çiziklerden kurtulmaya başlıyoruz ufak ufak
Sol taraf öncesi sağ taraf sonrası kaput filmi mevcut
Bitti finish fotoğrafları akşam olduğu için çekememiştim ondan sonrada havalar kötü gitti yaklaşık iki ay sonra ancak çekebilmiştim
Finish
Aracımın durumu çok kötü değildi aslında 2013 model 32 bin kilometredeydi montsant red rengi ilk sahibi sağolsun bütün boya koruma işlemlerini dby detailing'te yaptırmış
Bursa'da yaşayıp titizim uygulama yaptırmak istiyorum diyenlere kesinlikle tavsiye ederim kendisi honda özel servisinin sahibidir gidip aracınızı gösterip uygulama yaptırabilirsiniz facebook sayfasını paylaşıyorum Honda Birkar Özel Servis Yıldıray Öztürk https://www.facebook.com/Honda-Birk...Bso2T8LKy_J7jyURN-ump-WcW34K0_2jk&fref=nf
Söz konusu olan yıldıray abinin aracı 2011 yılında daha sanayide değil. Kendi evinin garajında hobi olarak gerçekleştirdiği projesi vtec 2 araca ep3 type-r motor yürüyen aktarmayı başarmış ve yürütmüştür kendisi
Geçelim kullandığımız malzemelere eksikler olabilir gözümden kaçan yazmayı unuttuğum
Chemical Guys Citruswash+Gloss Şampuan
Valet Pro Bilberry Jant Temizleyici
Valet Pro Dragons Breath Demir Tozu Temizliği
Wheel Woolies A Kit Jant Fırçaları
Valet Pro All Purpose Cleaner Genel Temizleyici
Meguiars Clay Bar Kil
Meguiars Quik Detailer Kil Kaydırıcı
Valet Pro Leather Soap Deri Temizleyici
Auto Finesse Spritz
Menzerna 400-2200-4500
Chemical Guys Butter Wet Wax
Gyeon Glass
Meguiars Endurance Lastik Parlatıcı
Rupes LHR 21 MARK II DLX Orbital Polisaj Makinesi
Rupes ibrid Nano Orbital Polisaj Makinesi
Aracı temmuz ayında aldığım ankaraya sattım yeni sahibi güle güle kullanır umarım

Demir tozu temizliği

Yıkama işlemi sonrası kilin fotoğrafını çekmedim çok fazla bir şey çıkmadı

Çiziklerin durumu

Maskelemeyi bitirip polisaja geçiyoruz

Çiziklerden kurtulmaya başlıyoruz ufak ufak

Sol taraf öncesi sağ taraf sonrası kaput filmi mevcut

Bitti finish fotoğrafları akşam olduğu için çekememiştim ondan sonrada havalar kötü gitti yaklaşık iki ay sonra ancak çekebilmiştim

Finish