Ocak ayında sıfır aldığımız aracın tavan yan ve spoiler üstünde ince kılcal çizikleri vardı. Her ne kadar derin olmasada aracı yıkarken çok gözüme batıyordu. Bunun sebebi büyük ihtimal sıfır aracların üstlerini kapladıkları şeydi ya iz yapıp çizmişti ya da araç teslim için yıkanırken birşey olmuştu. Bende yeni aldığım ürünlerle bugün araca giriştim fotoğraflarınıda sizlerle paylaşmak istedim.(Aracın yıkamadan önce fotoğrafı yok çekmeyi unutmuşum ama araç tam anlamıyla leş gibiydi yağmur yağmış ve üstü tozak olmuş bi haldeydi)
Lekemsi çizikleri meguiars ultimate compound ile çıkardım alanım küçük olduğu için saf pamuk makyaj pedi kullandım gayette işime yaradı
Sıra geldi yıkamaya fakat burdada sadece jantlara kullandığım hediye gelen ürünü çekmişim. Yıkama için Chemical Guys Bug Tar Wash ürünü ilk defa kullandım performansı beni tatmin etti bu ürünüde kuzu postu eldivenle kombin yaptım.
Elimde olup kullandığım ve kullanmaya fırsatım olmayan ürünlerim şimdilik bunlar henüz daha çok yeniyim ilerde artacağını umuyorum
Son olarak meguiars ultimate liquid wax kullandım ve sonuç
Lekemsi çizikleri meguiars ultimate compound ile çıkardım alanım küçük olduğu için saf pamuk makyaj pedi kullandım gayette işime yaradı
Sıra geldi yıkamaya fakat burdada sadece jantlara kullandığım hediye gelen ürünü çekmişim. Yıkama için Chemical Guys Bug Tar Wash ürünü ilk defa kullandım performansı beni tatmin etti bu ürünüde kuzu postu eldivenle kombin yaptım.
Elimde olup kullandığım ve kullanmaya fırsatım olmayan ürünlerim şimdilik bunlar henüz daha çok yeniyim ilerde artacağını umuyorum
Son olarak meguiars ultimate liquid wax kullandım ve sonuç