Leraton d1 ve d2 deri temizlemeye koruma

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar son alışverişimde Leraton markasına ait deri temizleme ve koruma ürünleri almıştım son gelen iki araçta deri direksiyon temizlik ve koruma olarak kullandım.

d1 deri temizleyici olarak geçen ürün deri kokusu içeriyor temizlik sonrası eski mercedeslerin kokusunu bilenler bilir aynen o tarz ferah bir kokuya sahip, ürünün açıklamasında yumuşak bir firca ya da mikrofiber bir bez ile uygulayın yazıyor. Ben leraton deri fırçası ile uyguladım

ilk aracın kirli hali

ikinci aracın kirli hali

ilk aracın temiz hali

ikinci aracın temiz hali

d2 koruma ürünü tamamen dokunma hissiyatı olarak kadifemsi ama kaygan degil, yağlı hic degil tamamen kuru. Kokusu bildiğimiz deri kokusu, uygulama talimatlarında 5-10 dakika kurumaya bırakın yazıyor ürün dakikalar içinde kuruyor tekrardan silmenize gerek kalmıyor.

final düşüncelerim olarak yıllarca colourlock chemical guys kullanmış biri olarak leraton d1 ve d2 yi cok başarılı buldum uygulaması cok kolay amatör kullanıcılar için de profesyoneller icin de tercih edilebilir bence. Fiyatları diger markalardan uygun litre bazında bakıldığı zaman. Uyguladığım iki araçta bana sık sık geliyor yeniden görmek isterseniz sizler için ürünleri takip edebilirim. Zaman ayırıp okudugunuz icin teşekkürler

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ellerine sağlık Kutas. Temiz halleri D1'i cazip kılıyor fakat D2'yi incelediğimde 2 haftada bir uygulanması tavsiye edilmiş. Pek koruduğu söylenemez bu durumda.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık Kutas. Temiz halleri D1'i cazip kılıyor fakat D2'yi incelediğimde 2 haftada bir uygulanması tavsiye edilmiş. Pek koruduğu söylenemez bu durumda.
Bakalım abi ne durumda olacak d2. Temizlik benim de cok hoşuma gitti biran önce kendi aracıma uygulayacağım

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık İnceleme için teşekkürler. Benimde D1 olanın matlığı hoşuma gitti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi