İnceleme Liquid Elements T3000 V3 Orbital Polisaj Makinasi İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba geçenlerde Almis oldugum Cihazin Denemesini ve testini yaptim ve merak edenler icin paylasmak istedim.:)

Genel Özellikleri Kisaca Bilmemiz Gereken

5 İnc Tabla ile geliyor Yani 125 MM lik
Maksimum Devir Hizi 5500 Dv. 750 Watt
Salinimi 10 MM dir.
Kablo Uzunlugu 8 Metre
Agirlik 2.4 Kg
Fiyati 149 Euro
Alis Fiyatim 1600 Tl

Kutu İcerigi

Cok Harika bir Tasima Cantasi
Kitapcik/Alyan Anahtar vs.

Test e Basliyoruz

Aracin öncesi ve Sonrasi Resimleri

Cihazin Calismasi/Sesi ve Uygulama Kolayligi

Meguiars 101 Pasta
Meguiars Soft Buff Pasta Pedi

Kisa bir Baslangic Videosu biraktim arkadaslar Makina güzel kullanimi cok rahat Titresim az elinizi yormuyor Fiyat gercekten iyi @Tonyukuk07 e tekrar tesekkur ederiz Foruma özel indirimli ürün satisindan dolayi yurtdisindan almak isteyenlerede kesinlikle tavsiye ederim :)

Kendinize iyi bakin DetailForum Ailesi :utan::)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık üstad :)
Test için teşekkürler
Cok merak ettiğim bir üründe 9 m kablosu olması da ayrıca avantaj fiyat olarakta çok iyi kesinlikle en yakın zamanda stoğa eklemeyi düşünüyorum
Tesekkur ederim hocam valla Makinayi cikardik benim ekibin ilk olarak kablonun uzunlugu ve makinanin cantasi dikkatlerini cekti :komik:

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık @Sefa46 üstad,
Benimde çok merak ettiğim bir makinaydı, @Tonyukuk07 her zamanki gibi güzel ürünler ile buluşturuyor bizi,
performansı gayet güzel bence fiyat olarak da uygun, ön inceleme için teşekkürler, kablo uzunluğuna hayran kaldım :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık Sefa hocam bende bildiğin gibi t4000 olanı var memnunum.Dediğin gibi bu çantayı 300-400 alamazsın o yüzden bu fıyatlara makıne bence ucuz. Herkesin aklında şu soru bu kadar makineyi napıcannnn:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık üstad :)
Test için teşekkürler
Cok merak ettiğim bir üründe 9 m kablosu olması da ayrıca avantaj fiyat olarakta çok iyi kesinlikle en yakın zamanda stoğa eklemeyi düşünüyorum
O zaman simdiden hayirli olsun :)

Sefa Dostum Hayirli Olsun Valla Foruma Emegin cok Merak edilen herseyi paylasiyorsun senin sayende bizde ögreniyoruz ne var ne yok bir cok farkli ürünü senin sayende tanidim ins hafta sonu sendeyim :)
Ayaz Dostum Sagol Eksik olma hersey guzelde bazi hosuma gitmeyen durumlar var malesef neyse...

Amirim Tesekkürler inceleme için güzel günlerde kullanın inşallah.
Saol kardesim benim

Elinize sağlık @Sefa46 üstad,
Benimde çok merak ettiğim bir makinaydı, @Tonyukuk07 her zamanki gibi güzel ürünler ile buluşturuyor bizi,
performansı gayet güzel bence fiyat olarak da uygun, ön inceleme için teşekkürler, kablo uzunluğuna hayran kaldım :)
Tesekkurler hocam sizler icin paylastim fikir vermesi acisindan :)

gayet kullanışlı bizi aydınlatıyorsun @Sefa46 Üstad eline koluna sağlık ve inceleme icin teşekkürler
Tesekkurler ustadim mutlu edebildiysek ne guzel bize :)

Eline sağlık Sefa hocam bende bildiğin gibi t4000 olanı var memnunum.Dediğin gibi bu çantayı 300-400 alamazsın o yüzden bu fıyatlara makıne bence ucuz. Herkesin aklında şu soru bu kadar makineyi napıcannnn:)
Tesekkurler Mehmet Hocam Kullaniyoruz valla ekipce adam basi 1 Orbital 1 Rotary Dusuyor :terlisırıtan:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Sefa46 hocam hayırlı olsun tekrardan umarım gönül rahatlığıyla kullanırsın sorunsuz. :) kendim için aldığım bir makineydi, polisaj yapacak ortamım olmadığı için size nasip oldu ve iyi de oldu en azından makineyi deneyen test eden birinden görmüş oldum. Yine makine almak istesem aynısını alırım günün birinde. :)

tekrardan eline emeğine sağlık, bir gün fırsatın olursa 75’lik tablayla B sütunu gibi piyano siyah dar alanlarda testi genişletirsen onu da görmüş oluruz verimli mi diye :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam hayırlı olsun tekrardan umarım gönül rahatlığıyla kullanırsın sorunsuz. :) kendim için aldığım bir makineydi, polisaj yapacak ortamım olmadığı için size nasip oldu ve iyi de oldu en azından makineyi deneyen test eden birinden görmüş oldum. Yine makine almak istesem aynısını alırım günün birinde. :)

tekrardan eline emeğine sağlık, bir gün fırsatın olursa 75’lik tablayla B sütunu gibi piyano siyah dar alanlarda testi genişletirsen onu da görmüş oluruz verimli mi diye :)
Tekrardan tesekkurler hocam Tabikide denerim buradan guncelleme cekerim :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, makina çok güzel kesinlikle, bize de nasip olur inşallah.