Merhaba,
Bugün koku testlerimize devam ediyoruz.
Little Trees markasının sprey kokularından hindistan cevizi kokusuna bakalım.
Ürün tanıtımı:
Doğal kokulardan oluşan ürün serisi.
Evde, araçta her yerde kullanıma uygundur.
Taze kokular ile ortama ferahlık verir.
Kağıt kokulara sıkarak etkisini arttırabilirsiniz.
Uygulama şekli:
Sprey halinde. Ürünü iki şekilde uyguladım.
1- Arka koltuk bölümüne 5 fıs şeklinde.
2- Arka koltuk bölümüne ve bagaj bölümüne 5 er fıs olmak üzere toplamda 10 fıs uyguladım.
Sonuç:
Kokusu ve dayanıklılığı sebebiyle bir daha tercih etmeyeceğim ürünler arasında.
Bu koku olmamış bence
Ürünün kokusu: (2/10)
Kokusu uygulamadan önce hindistan cevizine benziyor, fakat uygulamadan sonra ne idüğü belirsiz tipik şeker kokusu var ve yer yer vanilyayı andırıyor.
Koku yoğunluğu: (8/10)
Ürün hem birinci uygulamamda hem de ikinci uygulamamda oldukça rahatsız edici bir yoğunluğa sahip. Özellikle insanın boğazını çok etkiliyor, aracın içerisinde boğuluyor hissine kapılıyorsunuz.
Dayanıklılık: (1/10)
Ürünün dayanıklılığı birinci uygulamada yaklaşık 1 saat sürdü, ikinci uygulama da belki kendi gelir diye bekledim ama yok olmayacak bu kokudan ikincisinde de 1 buçuk saat sonra kayboldu gitti.
Fiyat: (8/10)
60 ml - 7.5 TL
Fiyat makul evet ama, ürünün böyle performans göstermesinden dolayı ücretsiz benzinliklerde dahi verseler almam herhalde
Başka bir incelemede görüşmek üzere..
Bugün koku testlerimize devam ediyoruz.
Little Trees markasının sprey kokularından hindistan cevizi kokusuna bakalım.
Ürün tanıtımı:
Doğal kokulardan oluşan ürün serisi.
Evde, araçta her yerde kullanıma uygundur.
Taze kokular ile ortama ferahlık verir.
Kağıt kokulara sıkarak etkisini arttırabilirsiniz.
Uygulama şekli:
Sprey halinde. Ürünü iki şekilde uyguladım.
1- Arka koltuk bölümüne 5 fıs şeklinde.
2- Arka koltuk bölümüne ve bagaj bölümüne 5 er fıs olmak üzere toplamda 10 fıs uyguladım.
Sonuç:
Kokusu ve dayanıklılığı sebebiyle bir daha tercih etmeyeceğim ürünler arasında.
Bu koku olmamış bence
Ürünün kokusu: (2/10)
Kokusu uygulamadan önce hindistan cevizine benziyor, fakat uygulamadan sonra ne idüğü belirsiz tipik şeker kokusu var ve yer yer vanilyayı andırıyor.
Koku yoğunluğu: (8/10)
Ürün hem birinci uygulamamda hem de ikinci uygulamamda oldukça rahatsız edici bir yoğunluğa sahip. Özellikle insanın boğazını çok etkiliyor, aracın içerisinde boğuluyor hissine kapılıyorsunuz.
Dayanıklılık: (1/10)
Ürünün dayanıklılığı birinci uygulamada yaklaşık 1 saat sürdü, ikinci uygulama da belki kendi gelir diye bekledim ama yok olmayacak bu kokudan ikincisinde de 1 buçuk saat sonra kayboldu gitti.
Fiyat: (8/10)
60 ml - 7.5 TL
Fiyat makul evet ama, ürünün böyle performans göstermesinden dolayı ücretsiz benzinliklerde dahi verseler almam herhalde
Başka bir incelemede görüşmek üzere..