Alış Loew Cornell Rötuş Kalemi Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtsvml

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Herkese Merhaba,

Loew Cornell Rötuş Kalemi Arıyorum.

Elinde fazladan olan ya da kullanmayacak olan varsa benle iletişime geçebilir mi ?

a.y.14

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Bende varsa almak isterim. Aracı cizmisler arka kapidan camurluga kadar. Rotus yapabilirim muhtemelen

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Benimkini de boyacıya verdim bi tane de bana lazım. Biz yazalım da belki birilerinin alım yapası gelir. :smilex:

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Arkadaşlar alım olursa eğer ben de almak isterim şükür çizik yok ama ilerde olur büyük ihtimalle bu toplu alımı kaçırmak istemem. Teşekkür ederim.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Şimdi baktım. Türkiye’ye teslim 20 adette 62-63 TL tutuyor. 65 desek + 10 lira da yurtiçi kargosu. 75’e gelir. Talep kaç tane ona bakmak lazım.

75 de bedava abi Türkiye fiyatlari ucmus gitmiş. Hatta kim aliyor dikkat etmek lazim. Ticari olarak da kara donusturme niyetliler de olabilir. Bu sefer hic anlamasam da ben de almak isterim :)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Alanin elinde kaliyor sanirim :) Biri organize ediyor mu acaba?

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
elimde var ama kullanım hatası var galiba bende :) boyayı koydum hazneye hiç yan panellerde kullanışlı gelmedi bana veya boya türü mü seçiyor bilemedim.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
elimde var ama kullanım hatası var galiba bende :) boyayı koydum hazneye hiç yan panellerde kullanışlı gelmedi bana veya boya türü mü seçiyor bilemedim.
Ben kullandım gayet kullanışlı. Yan panellerde tam dolu iken boya koyduğumuz haznenin üzerini bir parmağınız ile kapatın ve o şekilde uygulama yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...