İnceleme Lucullan Marka Yikama Eldiveni incelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Bugun ku Test konugumuz Aliexpress sitesinden temin ettigim Çinli Lucullan Marka Eldiveni sizler icin test ettim Yorumlar ve ilk gozlemler sizlerle iyi detaylar

3 Adet Almistim Kirmizi olanin rengini daha cok begendim icin test e tabi tuttum :)

06.01.2020 - 08.01.2020 Tarihleri arasinda Toplamda 97 arac ta kullanilmistir.

Genel itibari ile yapisi yumusak begendim renkleri canli suyu tuttugunda agirlasmiyor elden cikmiyor alacak olanlar icin guzel tavsiye edebilirim.Kullanici yorumlari da baz alinmistir begenilme orani guzel ilerleyen zamanlar daki durumunu takip edecegiz.

Fiyati 38 Tl 24 Tl gonderim ucreti 16 Tl gumruk vergisi var Ben 3 tane aldim ayni gonderim ucretini ve vergiyi odedim.

İslakken bir görünüm

Bu arada soyle birde Konu eldivenden acilmisken Ocak 2020 yilinda kullanilmaya baslayan Meguiars Eldiven ler ve son durumlari

Aradan 1 yil zaman gecti ve suanki durumlar gayet hala iyi durumda hafif Dokulmeler mevcut seyrelme var tabi eldivenler gunluk durulaniyor ve haftada 1 kez Perwoll ve Sirke karisimi yapilarak Camasir makinasinda yikanma yapiliyor.Bir sonraki Test imizde gorusmek uzere İyi Detaylar.

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Eline sağlık abi zorlu koşullarda deneyimlenmiş :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Sefa hocam eline emeğine sağlık,testi geçmiş eldivenler :partix:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hanım Mart'tan beri Çin Halk Cumhuriyeti'ne kırgın ve kızgın. Ben şimdi ailexpress'den sipariş verirsem, iki ayağıma da kurşun sıkmış olurum. Beni paketler Çin'e gönderir :D
Netice, hatice.
@Sefa46 Paylaşımına sağlık, kesene bereket :)
Ben alayim sana bana gelsin Ankara dan İstanbul a yollayayim Çin le alakali herseyi siler atarim gonderirken hatta Detailforumdan hediye diye yazarim uzerine :)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık abi zorlu koşullarda deneyimlenmiş :)
Tesekkur ederim hocam cok zorlu hemde :)
Gayet güzel test olmuş :) elimde Meg eldiven de vardı fakat lucullan düşünüyordum. Test sonucunu merakla bekliyorum. Alım yapılırsa ben de hayır demem aslında :)
İnsallah hocam haftaya yine guncelleme cekeriz son durumu paylasirim

Sefa hocam eline emeğine sağlık,testi geçmiş eldivenler :partix:
Aynen oyle hocam Meguiars her turlu gecti bakalim Çin liler ABD li eldivenler kadar dayanabilecekmi :)

Yıllık olarak 3 haftada 1 araba yıkasam, 1 yılda 17 yıkama eder. 6 yılda yaklaşık 100 yıkama eder. Demek ki ben kullansam 6 yıl sonraki hali bu :D
Guzel hesaplama aynen oyle gozukuyor birde burdaki eldivenleri tek kisi kullanmiyor her aracin kendi surucusu kullaniyor yine iyi yani :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bizim yıllarca tecrübe edebilceceğimiz deneyimi siz çok kısa süre içerinde edinmişsiniz valla. Çok teşekkür ederiz paylaşım içinde :) Daha fazla inceleme test bekliyoruz :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık çok güzel ve hızlı bir test olmuş:D
Bende ikinci yılı geçirtmek üzereyim. Çok beğeniyorum

SrvtDlr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
elinize sglık hocam sürekli gözüme carpıyordu bu eldivenler konu cok iyi oldu almaya karar verdim daha önce hiç bilgi test görmemşştim

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
"97 araç" çok önemli bir kriter tabi. Elinize ve emeğinize sağlık.
Görünüş itibariyle meşhur markalı bazı eldivenlere benziyor, ilk bakışta onları anımsattı. Muhtemelen o markalar da Çinde bu firmalara fason ürettiriyordur.
Meguiars paylaşımı için de ayrıca memnun oldum. Çünkü bendeki eldiven çok fazla kullanılmadı, ileride nasıl bir hale geleceğini görmüş oldum. Tüyleri kısa olduğu için ve kuzu postu eldivenlere göre daha sert yapıda olduğu için kuzu postu bir eldiven almayı düşünüyordum. Sizce gerek var mı buna? Yoksa Meguairs eldivenle gittiği yere kadar gideyim mi?