Lütfen yardım

Dogan035

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gürcistan
Merhaba siyah bir araca sahibim yurtdışında henüz güvenilir bir detailing uygulama yeri bulamadım bu süreçte el ile kendim parlaklık ve kılcal çizikleri meguiars ürünleri satan yer mevcut nasıl bir uygulama ürünleri ve sıralama ile yapabilirim teşekkürler

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhaba siyah bir araca sahibim yurtdışında henüz güvenilir bir detailing uygulama yeri bulamadım bu süreçte el ile kendim parlaklık ve kılcal çizikleri meguiars ürünleri satan yer mevcut nasıl bir uygulama ürünleri ve sıralama ile yapabilirim teşekkürler
Hoş geldin, iyi forumlar.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ön yıkama şampuanı iyi olacaktır. Çizilmeyi en aza indirir. Vakit sorunu olmaz ise kova yıkamada olur. Ön yıkama şampuanıni atmak için ben alta 2000 ürünü kullanılıyorum . Kol kası yapmama da yardımcı oluyor. Modifiye eden de var. Temu da kendinden şarjlı el pompası var. Kova yıkama için eldiven, şampuan, kurulama bezi , cam temizleyici, plastik aksamda koruma sağlayan ürün, iç plastik aksamda temizlik ve koruma sağlayan ürünler,... Bir çok seçenek var. Meguiars ürünler konusuna forumda baya test var. Arama yerinden anahtar kelime yazarak ulaşabilirsin. Meguiars denince akla @Sefa46 bey gelir. Ona da tekrar teşekkür ederim.

Dogan035

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gürcistan
Ön yıkama şampuanı iyi olacaktır. Çizilmeyi en aza indirir. Vakit sorunu olmaz ise kova yıkamada olur. Ön yıkama şampuanıni atmak için ben alta 2000 ürünü kullanılıyorum . Kol kası yapmama da yardımcı oluyor. Modifiye eden de var. Temu da kendinden şarjlı el pompası var. Kova yıkama için eldiven, şampuan, kurulama bezi , cam temizleyici, plastik aksamda koruma sağlayan ürün, iç plastik aksamda temizlik ve koruma sağlayan ürünler,... Bir çok seçenek var. Meguiars ürünler konusuna forumda baya test var. Arama yerinden anahtar kelime yazarak ulaşabilirsin. Meguiars denince akla @Sefa46 bey gelir. Ona da tekrar teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Erkan bey hemen gruptakileri kontrol ediyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoş geldiniz. Demir tozu temizliği - Zift temizliği - kil temizliği - araç durumuna göre ağır aşındırıcı - hafif aşındırıcı - koruma . Kaba taslak olarak araç parlaklığına giden yol bu şekilde. El ile çizik alamazsınız sadece maskelersiniz.

Benim için önemli değil çiziklerin gitmesi araç parlasın derseniz yine el ile dolgu yapan ürünlere yönelebilirsiniz.

Sonrasında ise ph nötr kova şampuanı, ön yıkama sıvısı, var ise foam lance için şampuan almalısınız. Sonrasında yıkama eldiveni en az çift kova, jantlar için temizlik ürünleri ve fırçaları gerekiyor. Sonrasında güzel bir kurulama havlusu, iç temizlik ve cila havluları-pedleri, son olarak da yıkamalar arası aracınızı dış etkenlere karşı korumak için hızlı cila almalısınız.

Bu yazdıklarım tamamen baz ihtiyaçlardır. Detaylandırmak ve çeşitlendirme sizin elinizde. Örneğin iç aksama uygun herhangi bir tavsiyede bulunmadım.