Herkese merhabalar, bölünmüş olarak magifoam vardı ve su şişesinde bekliyordu. Yaklaşık 1 aydır su şişesi içerisinde kömürlük dediğimiz apartmanımızın girişindeki küçük depoda karanlık ve serinlik yerde bekliyordu. Bugün başka bir şey almak için kömürlüğe girdiğimde magifoam kokusu vardı, şişedeki şampuan poşet ve bir kovanın içindeydi. Kovayı elime almamla beraber tatsız olayla yüzleştim. Magifoam su şişesinin yan bölgesinde büzüşme ve ufak bir yarık şeklinde delik oluşturmuş ve komple kovanın içine akmış, dün veya pazartesi günü gerçekleşmiş çünkü pazar günü bir şey yoktu. Kovanın içinde koltuklar için kullanılan sünger vs de vardı süngeri de bayağı bir eritmiş. Ph değeri 13-14 lerde geziyor zaten ama böyle bir şey olabileceği aklımın ucundan geçmemişti. Magifoam ı saklama konusunda kendi şişesi veya kimyasala dayanıklı şişe şart arkadaşlar
Not: 1. fotoğrafta yarık şeklinde deliği göstermeye çalıştım videodan ss aldığım için biraz netlik kaybolmuş
Not: 2. fotoğrafta magifoam akışını göstermeye çalıştım.
Not: 3. fotoğraf da süngerin halini görüyorsunuz
Not: 1. fotoğrafta yarık şeklinde deliği göstermeye çalıştım videodan ss aldığım için biraz netlik kaybolmuş
Not: 2. fotoğrafta magifoam akışını göstermeye çalıştım.
Not: 3. fotoğraf da süngerin halini görüyorsunuz