Magifoam Su şişesini eritmiş

erenunal

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhabalar, bölünmüş olarak magifoam vardı ve su şişesinde bekliyordu. Yaklaşık 1 aydır su şişesi içerisinde kömürlük dediğimiz apartmanımızın girişindeki küçük depoda karanlık ve serinlik yerde bekliyordu. Bugün başka bir şey almak için kömürlüğe girdiğimde magifoam kokusu vardı, şişedeki şampuan poşet ve bir kovanın içindeydi. Kovayı elime almamla beraber tatsız olayla yüzleştim. Magifoam su şişesinin yan bölgesinde büzüşme ve ufak bir yarık şeklinde delik oluşturmuş ve komple kovanın içine akmış, dün veya pazartesi günü gerçekleşmiş çünkü pazar günü bir şey yoktu. Kovanın içinde koltuklar için kullanılan sünger vs de vardı süngeri de bayağı bir eritmiş. Ph değeri 13-14 lerde geziyor zaten ama böyle bir şey olabileceği aklımın ucundan geçmemişti. Magifoam ı saklama konusunda kendi şişesi veya kimyasala dayanıklı şişe şart arkadaşlar

Not: 1. fotoğrafta yarık şeklinde deliği göstermeye çalıştım videodan ss aldığım için biraz netlik kaybolmuş
Not: 2. fotoğrafta magifoam akışını göstermeye çalıştım.
Not: 3. fotoğraf da süngerin halini görüyorsunuz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkese merhabalar, bölünmüş olarak magifoam vardı ve su şişesinde bekliyordu. Yaklaşık 1 aydır su şişesi içerisinde kömürlük dediğimiz apartmanımızın girişindeki küçük depoda karanlık ve serinlik yerde bekliyordu. Bugün başka bir şey almak için kömürlüğe girdiğimde magifoam kokusu vardı, şişedeki şampuan poşet ve bir kovanın içindeydi. Kovayı elime almamla beraber tatsız olayla yüzleştim. Magifoam su şişesinin yan bölgesinde büzüşme ve ufak bir yarık şeklinde delik oluşturmuş ve komple kovanın içine akmış, dün veya pazartesi günü gerçekleşmiş çünkü pazar günü bir şey yoktu. Kovanın içinde koltuklar için kullanılan sünger vs de vardı süngeri de bayağı bir eritmiş. Ph değeri 13-14 lerde geziyor zaten ama böyle bir şey olabileceği aklımın ucundan geçmemişti. Magifoam ı saklama konusunda kendi şişesi veya kimyasala dayanıklı şişe şart arkadaşlar

Not: 1. fotoğrafta yarık şeklinde deliği göstermeye çalıştım videodan ss aldığım için biraz netlik kaybolmuş
Not: 2. fotoğrafta magifoam akışını göstermeye çalıştım.
Not: 3. fotoğraf da süngerin halini görüyorsunuz

Magifoam agresiftir Alkali üründür Kimyasala dayanikli sisede muhafaza edilmelidir o yüzden bu tür ürünlerin bölünmüşünü kargoda göndermek.çok sıkıntili malesef.

erenunal

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aynen Sefa hocam, ama bu derecede şişeye etki etmesi şaşırttı ilk defa başıma geldiği için. Bundan sonra çok daha dikkatli olacağım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçmiş olsun hocam. Magifoam bende de Amway şişesinin kapağını çatlatmıştı. Vp snow foam combo 2 ve flowey b33 delmişti daha önce de. Ön yıkama şampuanları hep korkutuyor plastik şişelerde. Bu sebeple HDPE şişe olmazsa olmazlardandır

erenunal

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçmiş olsun hocam. Magifoam bende de Amway şişesinin kapağını çatlatmıştı. Vp snow foam combo 2 ve flowey b33 delmişti daha önce de. Ön yıkama şampuanları hep korkutuyor plastik şişelerde. Bu sebeple HDPE şişe olmazsa olmazlardandır
Sağolun hocam bundan sonra ben de çok daha dikkatli davranacağım. Bölünmüş ürün alırken vs çok dikkat edeceğim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sağolun hocam bundan sonra ben de çok daha dikkatli davranacağım. Bölünmüş ürün alırken vs çok dikkat edeceğim.
Hocam bölünmüş alsanız bile ulaşır ulaşmaz HDPE şişelere doldurmanız şart. Genelde Max 1 hafta dayanıyor çalkalanarak gelirse. Sabit durduğunda süre daha da uzuyor. Zamanında delinen şişe yüzünden balkonu saatlerce durulamak zorunda kalmıştım :D

erenunal

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam bölünmüş alsanız bile ulaşır ulaşmaz HDPE şişelere doldurmanız şart. Genelde Max 1 hafta dayanıyor çalkalanarak gelirse. Sabit durduğunda süre daha da uzuyor. Zamanında delinen şişe yüzünden balkonu saatlerce durulamak zorunda kalmıştım :D
İşte benimki Allah'tan kovanın içindeydi hocam yoksa benim temizlik işi inanılmaz sıkıntı olurdu. Kova ile birlikte direkt attım.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Benimde öyle yarım litre K2 Lotarım, yarım litre Meg super degreaserım çöp oldu o zamandan beri pet şişeye malzeme koymam :) Ph nötr şampuanlar hariç :)

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
magifoam affetmiyor, neyin içerisine koysam acaba deler mi diye iki kere düşünüp her gün kontrol ediyorum.
magifoam harici güçlü apclerde bile böyle birşey yaşamadım.

ama işte daha da iyi test edilmiş onaylanmış bu seviyede bir şampuan bulunmadığından tercih ediyorum. varsa da bundan daha asidik ve sökücü seviyede oluyor b33 vs gibi diğer şampuanlar. magifoamın seyreltilmesi doğru ayarlandığında korumayı bile çok az elleyip temizleme yaptığı oluyor.

erenunal

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
magifoam affetmiyor, neyin içerisine koysam acaba deler mi diye iki kere düşünüp her gün kontrol ediyorum.
magifoam harici güçlü apclerde bile böyle birşey yaşamadım.

ama işte daha da iyi test edilmiş onaylanmış bu seviyede bir şampuan bulunmadığından tercih ediyorum. varsa da bundan daha asidik ve sökücü seviyede oluyor b33 vs gibi diğer şampuanlar. magifoamın seyreltilmesi doğru ayarlandığında korumayı bile çok az elleyip temizleme yaptığı oluyor.
Hocam dediğiniz gibi başka bir kaç marka daha denedim ama kışın Ankara kirini magifoam kadar çıkaramadı hiç biri. Polhamın elektrikli pompasını kullanıyorum ben 1.5 litreye kendi şişesinden 2.5 kapak kadar koyuyorum yaklaşık 25ml falan yapıyor. Köpük yoğunluğu bence gayet iyi oluyor, petrolde yıkıyorum hep.

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Bende geçenlerde foamlance içerisinde 1e10 sulandırıp 1 gün beklettim yıkama sonrası Foam lance şişesini temizleyeyim dedim resmen yapış yapış olmuş zor arındırdım şişeden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi