Makine Tavsiyesine Açığım

Selimcanklnc

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Amatör kullanımına uygun bir makina önerirmisiniz çizik almaya sökülen kaplamaların arkasında bıraktığı izleri vs kurtarmak için bir makina arayışındayım KL pro ve Bosch markalarına baktım 5 bin küsür bütçem var en kullanışlısını arıyorken sizlerede sormak istedim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Linkini atabilirmisiniz bende amatör şekilde evin önünde yapmak istiyorum hangi marka pasta cila kullanmalıyım önerin var mı kochchemie nasıldır
Liquid elements T4000 V2 Mk2. Detay deposu veya cilakutusundan alabilirsiniz. Pasta olarak Adbl nin pastalarını kullanıyordum şimdi turtle wax ve liquid elementsin pastalarına geçtim. Koch kullanmadım bilmiyorum

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
merhaba
maxshine m21 900w 21mm salınımlı 150mm tabla
maxshine m15pro 1000w 15mm salınımlı 125mm tabla olarak
2 çeşit orbital makine

maxshine m1000 olarak rotary makinede foruma özel fiyatla yardımcı olabilirim.

howlingsword

Usta Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Çoğu makinayı tecrübe edinmiş biri olarak yazmak istedim.
Flex ve Rupes bütçenizi aşıyorsa farklı alternatiflere yönelebilirsiniz.
Örn. Liquid elements, Shinemate gibi markaların makinaları olabilir. Ama önceliğiniz bu makinaların 125 mm taban, 15 mm salınımlı olanları olursa daha iyi olur. 150 mm taban, 21 mm salınım araçlarda düz panellerde güzel çalışır fakat iç ve dış bükey alanlarda kullanım açısından sıkıntı yaratabilir. Makinaların genel karakterleri ve sıralamasını kendimce şöyle yazayım
1 - Flex xfe 7-15 150 : Sessiz ve güçlü olması kompakt tasarımı ile kullanım rahatlığıyla benim için her zaman zirvede.
2- Rupes lhr15 mark 3 : Güçlü olması ve kablosunun uzun olması.
3- Liquid Elements t4000 v2 mk2 : Kablo uzunluğu, güçlü motoru, sessiz çalışması ve yanında taşıma çantasının olması.
4- Shinemate ex620 5/15: Güçlü motoru vardır bir nevi rupes gibi. Kutusunda 4 adet pad ile geliyor. Dezavantajı diğer rakiplerine göre biraz yüksek sıcaklıkta çalışıyor olması. Ama bu problem değil makinanın karakteri bu şekilde.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Keyifli forumlar.

Son düzenleme: