Teşekkür ederim kardeşim. Sana ayıp oldu gerçekten ama olay akşamdan haberleşilip sabaha hemen olunca unuttum haber vermeyi. Kusura bakma artık bir dahaki sefere diyelim. Video çekecek adam lazım zaten

Haber veririm sana.
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Nisbeten doğru yorumlar kardeşim fakat her pastanın çalışma prensibi farklılık gösteriyor. Bazıları ısıtarak daha verimli çalışıyor bazısında çok önemli değil. Ama hepsinin çalışması için bir ısı gerekli sadece dereceleri farklı.
Demek istediğin soğuk hava ile alakalıysa soğuk havada çizik daha kolay alınıyor. İlk panelde çizik almakta oldukça zorlanırken hava soğudukça daha kolaylaştı iş. Hatta kaputa başladığımda güneş vardı, 2vuruşta bile çizik alamamışken hava buz kestiğinde tek vuruşta mükemmel sonuç aldım. Tabii ki devir aralığıda çok önemli. Hava soğudukça daha üst devirlere çıkabiliyorsun. Vs vs. Çok fazla kriter var. Böyle anlatmakta zor oluyor benim için. Pratik ve tecrübeyle zamanla oturuyor. Yani bunun tam olarak söyle yaparsan söyle olur gibi katı kuralları yok. Değişken çok faktör oluyor. Bilmiyorum anlatabildim mi. Umarım fikir vermiştir.