Mavi Alev BMW Polisaj

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
onur usta eline koluna saglık bu sogukta çalışmak zor oldugu aşikar heleki zymöl uygulamak ayrı bir çile ama şu finishler yokmu bütün yaşanan sıkıntıları unutturuyor @RecepGürışık güle güle kullan maşallah diyeyim makina çok saglam harika rengi var
Teşekkürler ustacım, zor ama bir o kadarda zevkli bir uygulamaydı. Finaller mest etti ve karşısında yaktım nargilemi.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Teşekkür ederim kardeşim. Sana ayıp oldu gerçekten ama olay akşamdan haberleşilip sabaha hemen olunca unuttum haber vermeyi. Kusura bakma artık bir dahaki sefere diyelim. Video çekecek adam lazım zaten :) Haber veririm sana.

Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Nisbeten doğru yorumlar kardeşim fakat her pastanın çalışma prensibi farklılık gösteriyor. Bazıları ısıtarak daha verimli çalışıyor bazısında çok önemli değil. Ama hepsinin çalışması için bir ısı gerekli sadece dereceleri farklı.
Demek istediğin soğuk hava ile alakalıysa soğuk havada çizik daha kolay alınıyor. İlk panelde çizik almakta oldukça zorlanırken hava soğudukça daha kolaylaştı iş. Hatta kaputa başladığımda güneş vardı, 2vuruşta bile çizik alamamışken hava buz kestiğinde tek vuruşta mükemmel sonuç aldım. Tabii ki devir aralığıda çok önemli. Hava soğudukça daha üst devirlere çıkabiliyorsun. Vs vs. Çok fazla kriter var. Böyle anlatmakta zor oluyor benim için. Pratik ve tecrübeyle zamanla oturuyor. Yani bunun tam olarak söyle yaparsan söyle olur gibi katı kuralları yok. Değişken çok faktör oluyor. Bilmiyorum anlatabildim mi. Umarım fikir vermiştir.
Estagfurullah abi şaka yapıyorum. Zaten o gün baya soğuktu dışarıda o kadar saat durabilirmiydim bilmiyorum :D Hoş senin ampuller ısıtıcı görevi görüyordu :D

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Teşekkür ederim kardeşim. Sana ayıp oldu gerçekten ama olay akşamdan haberleşilip sabaha hemen olunca unuttum haber vermeyi. Kusura bakma artık bir dahaki sefere diyelim. Video çekecek adam lazım zaten :) Haber veririm sana.

Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Nisbeten doğru yorumlar kardeşim fakat her pastanın çalışma prensibi farklılık gösteriyor. Bazıları ısıtarak daha verimli çalışıyor bazısında çok önemli değil. Ama hepsinin çalışması için bir ısı gerekli sadece dereceleri farklı.
Demek istediğin soğuk hava ile alakalıysa soğuk havada çizik daha kolay alınıyor. İlk panelde çizik almakta oldukça zorlanırken hava soğudukça daha kolaylaştı iş. Hatta kaputa başladığımda güneş vardı, 2vuruşta bile çizik alamamışken hava buz kestiğinde tek vuruşta mükemmel sonuç aldım. Tabii ki devir aralığıda çok önemli. Hava soğudukça daha üst devirlere çıkabiliyorsun. Vs vs. Çok fazla kriter var. Böyle anlatmakta zor oluyor benim için. Pratik ve tecrübeyle zamanla oturuyor. Yani bunun tam olarak söyle yaparsan söyle olur gibi katı kuralları yok. Değişken çok faktör oluyor. Bilmiyorum anlatabildim mi. Umarım fikir vermiştir.
Gayet açıklayıcı olmuş abi. Soran arkadaşlar için de ders niteliğinde bir cevap. Teşekkürler.

asdkafjd

Çaylak Detaycı
Üye
Okurken bile yoruluyor insan gerçekten, kendi aracınız gibi emek verdiğiniz belli. İnsanın sizin gibi arkadaşları olmalı :komik: Elinize sağlık, sonuç ortada.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

oxygen3

Çaylak Detaycı
Üye
Yine dolu dolu harika bir uygulama. Elinize kolunuza saglik. Arac alev almis yaniyor