Bugun sonunda yikamaya niyet ettik
Once paspaslardan basladik, 50ml ab superfoam 500ml lik karisimi paspaslara sikip fircaladim, durulayip kurumaya biraktim.
Daha sonra jantlara giristik, jantlara gyeon demirtozu ozellikli wheel cleaner, lastiklere ve davlumbazlara gyeon tyre sikip biraz bekleyip ustlerine ab superfoamli onyikamadan sikip duruladik, bu islemi her bir jant icin sirasiyla yaptim.
Daha sonra govdeye gectik. 50ml ab magifoam 500ml su karisimini bearforce fl ile attim, calisip isini bitirmesini bekledikten sonra duruladim. Temasli yikama icin kovaya 50ml gyeon bathe koydum, yine 50ml bathe sampuani 600ml su ile karistirip temasli yikamada cift kovaya yardimci olmasi acisindan fl ile atmak icin hazirladim.
Bu kisim gunes tepede oldugu icin cok zor gecti. Bir kez de bearforce fl bozuldu zannedip karisimi eski fl ye aktardim fakat megersem fis cikmis

nyse yari bearborce yari amazondan alinma fl ile kopuklemis olduk. Gunesin tepede olmasi sebebi ile kopuklu hallerini cekemedim ama gyeon bathe fl ile cok guzel calisti.
En son da siyah plastik trimleri autoglym bumper jel ile gecip lastikleri gyeon tyre express ile gectim.
Muhtemelen mental olarak en cok hazirlandigim fakat pratikte en zevk almadigim yikamam oldu
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi