MAZDA 3

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Aracınız merak ettiğim fakat almadığım araçlardan :) biraz bilgide alabiliriz donanım,konfor gibi genel olarak tecrübelerinizi maşallah diyelim :nazar:

chetez1980

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Aracınız merak ettiğim fakat almadığım araçlardan :) biraz bilgide alabiliriz donanım,konfor gibi genel olarak tecrübelerinizi maşallah diyelim :nazar:
Teşekkürler.. Moition,, Power ve Power Sense paketleri var.. Benimki Power paket.. 18 inch jantlar,6 ileri otomatik,benzinli ve İzmir şehir içi 7,8 yakıyor ama izmir antep arası otobanda 5,6 yakmıştı.. geri görüş kamerası çok iyi,vites geçişleri kusursuz, yol tutuşu bence rakipsiz,ses hafiften içeri alıyor, Bose sies sitemi harika, yan aynalarda sensörler var,hayalet ekran var. yani direksiyonun önünde üstte bir hayalet ekran çıkıyor.. Anahtarsız çalıştırma, anahtarsız,yaklaşınca açılan ve kapanan kapılar... Sürüş keyfi gerçekten anlatılamaz. ben bu kadarını beklemiyordum. Japonlar yapmış.. Herkese tavsiye ederim :)

BSI

Usta Detaycı
Üye
Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bende sonbaharda cx-3 almaya çok heves etmiştim. Bütün beklentilerimi karşılıyordu. Dizel otomatik awd, hem de Mazda kalitesiyle benim için ideal araçtı. Tasarımının güzelliğine değinmiyorum bile... :)

2.eli olmayışı, Mazda'nın Tr'de tutulmayışı ve satış/fiyat politikası, servis ağı vs. gibi bütün olumsuz durumları göze alıp yine de almaya niyetlenmiştim ki bayideki cx-3 lerin ülkemizde satılmayı bekleyen son cx-3 ler olduğunu öğrenmemle daha fazla dayanamayarak, çevremin de baskısıyla almaktan vazgeçtim.

İnşallah ilerde birgün yeni cx-30 Türkiye'ye gelirse tekrar hayal kurmaya başlarım ama günümüz şartlarında geleceğini hiç sanmıyorum.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@chetez1980, bey aracınız çok güzel maşallah. gerçekten tam bir kiraz çicegi ( sakura) . güzel günlerde kullanın
siz biliyorsunuzdur gerçi ama bilmeyenler için yazayım.

sakuralar japonyanın en degerli agaçlarındandır. bu kültürel deger neticesinde ülke dışına çıkartılması yasaktır. sadece belirli 9 ülkeye tohumları gönderilmiş ki bunlardan biride ülkemizdir. tıpkı sizin aracınızın gibi . nadide güzellikte çiçekleri gerçekten görsel olarak bir masal yaşatmakta.
lakin baharı müjdeleyen bu çiçekleri çok çabuk dökülürler. solmadan gerçekleşen bu dökülme japon edebiyatında ölüm ve yaşam arasındaki bagı anlatmakta kullanılmıştır.
mazda 3 gibi mi desek.
sizin masalınızında resimleri çok güzel tıpkı bir ''hanami'' gibi izledim resimlerinizi.
iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kasasını çok sevdiğim bir araç, özellikle hatchback olanı. Allah kaza bela vermesin

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
benimde ilk çıktığında alsam mı diye düşündüğüm araçlardan. arkadaş cx-3 ünü aldı bunun suv paketi bayağı içi ve bagajı dar :) mazda 3 alsa daha iyi olurdu tahminim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@chetez1980 maşallah araç gerçekten çok hoş duruyor. Mazda tasarımlarını beğeniyorum, alfa tasarımları gibi eskimeyen güncel kalan tasarımları var gibi geliyor :) sportif araçmış gibi bakarsanız sportif görünüyor, gösterişli aile aracı gözüyle bakarsanız bu sefer de öyle görünüyor çok güzel gerçekten :) Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :)

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
MaşAllah Allah kaza bela göstermesin. Geçen sene bende kırmızı bir CX-3 almaya niyetlenmiştim. Mazda’yı hep sevdim 323,626 gözüme hep güzel gözükürdü ama değeri bilinmeyen cevherlerden aslında. Bizde ki otomobil piyasası gelinlik kız ararcasına otomobil aranması olmasa nice güzel araçlar ve markalar böyle insanı böyle arada bırakmazdı. Malzeme kalitesi iyidir mazdanın, aracınız yeni teknoloji o yüzden keyfi çok güzeldir. Ses alır elbet içine segment olarak normal gayet. Ben ses olayına çok ayar oluyordum önceden sonra baktım ki bir çok D segment araç da ses alıyor C segmentin ses alması artık normal geliyor ses konusuna hiç takılmayın o yüzden. Herkesin dönüp dönüp bakacağı bir araç, nazar değmez inşAllah