Mazda 6 Dynamic 2.0 Dış Detay Uygulamam

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba Bugun ku uygulama aracim Mazda 6 yilin son uygulamasi benim icin :) Yillik İzine Ayrildim Uygulama yapacagim arac listesinin basi var sonu yok... O yuzden bu araci sectim arac İstanbul dan bir bayan arkadastan alindi 1 yildir arkadasimda Arac asiri yorgun Bazi yerlerde Portakal Kabugu-Noktasal Rotuslar-Tas İzleri -Davlumbaz iclerinde Beyaz Harc Lekeleri-Tamponlarda Surtmeler ezilmeler-Kaputta yogun tas izleri ve Jantlarda malesef Cukur cukur izler mevcut :confused: Elimden geldigi kadar duzeltmeye calistim ve uygulama sizlerle iyi seyirler.

Malzemeler

M Hyper Wash (Yikama Deterjani)
M Endurance Jel (Lastik Parlatici)
M Wheel Brightener(Jant Temizleme)
M Hyper Dressing (Davlumbaz Parlatma)
M101 - M 83 -3D 520
M 21 Sealant (Boya Koruma)
M Black Restorer (Siyah Aksam Yenileme)

Uygulamam 2 gun surdu arkadaslar Toplamda 14 Saati buldu yorucuydu Polisaj basit ancak dikkat edilmesi gereken yer coktu acele etmeden sakin bir sekilde tamamladim.

Aracin Uygulama yapilmadan onceki Hali

Ön Yikama ve Jant Temizleme

Evin Onunde Opet in bulunmasi ayri bir guzellik :)

Birde Jant Detayindan cok Arkadas resim cekerken Kafamin seyrek kisimlarini da cekmis :)

Jantlarin Arka kisimlarina zift benzeri bir malzeme yapismis normal temizlemeyle bazi yerler cikmadi cukur cukur delinmis icine dolmus ben yine temizleyebildigim kadarini temizledim temizledigimiz yerler malesef 1 gun sonra hemen geri dolmus yapacak birsey yok.

Kil Uygulamasi ve Maskeleme

Kil i Lucullan Marka Orta Yumusak bir kil kullandim gayet guzel begendim.

Polisaj Asamasi

Stanley Rotary M101 Pasta

M 101 Sonrasi %50 Resimler

Auto Care Orbital M83 Polish Pasta

Polisaj Bitiminden Sonra tekrar yikama ve detaylandirma islemi

Auto Care Orbital 3D 520

Auto Care Orbital M 21 Sealant

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Araç sahibinin keşfetmesi herşeyi anlatıyor hocam . :komik:Bu araç benim mi diye sordu değil mi.

Aracın öncesi baya kötüymüş ama senden kaçmamış Eline emeğine sağlık , finaller şahane.:alkis:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Araç sahibinin keşfetmesi herşeyi anlatıyor hocam . :komik:Bu araç benim mi diye sordu değil mi.

Aracın öncesi baya kötüymüş ama senden kaçmamış Eline emeğine sağlık , finaller şahane.:alkis:
Arac Sahibi kendini mutlu hissediyor 2021 mutlu girecek :)

maşallah ellerine sağlık güzel olmuş.. darısı benim de başıma inşallah birgün... polisaj yapamam ama diğerleri için ümitliyim )))
Tesekkurler Hocam :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara