Arkadaslar Merhaba Bugun ku uygulama aracim Mazda 6 yilin son uygulamasi benim icin
Yillik İzine Ayrildim Uygulama yapacagim arac listesinin basi var sonu yok... O yuzden bu araci sectim arac İstanbul dan bir bayan arkadastan alindi 1 yildir arkadasimda Arac asiri yorgun Bazi yerlerde Portakal Kabugu-Noktasal Rotuslar-Tas İzleri -Davlumbaz iclerinde Beyaz Harc Lekeleri-Tamponlarda Surtmeler ezilmeler-Kaputta yogun tas izleri ve Jantlarda malesef Cukur cukur izler mevcut
Elimden geldigi kadar duzeltmeye calistim ve uygulama sizlerle iyi seyirler.
Malzemeler
M Hyper Wash (Yikama Deterjani)
M Endurance Jel (Lastik Parlatici)
M Wheel Brightener(Jant Temizleme)
M Hyper Dressing (Davlumbaz Parlatma)
M101 - M 83 -3D 520
M 21 Sealant (Boya Koruma)
M Black Restorer (Siyah Aksam Yenileme)
Uygulamam 2 gun surdu arkadaslar Toplamda 14 Saati buldu yorucuydu Polisaj basit ancak dikkat edilmesi gereken yer coktu acele etmeden sakin bir sekilde tamamladim.
Aracin Uygulama yapilmadan onceki Hali
Ön Yikama ve Jant Temizleme
Evin Onunde Opet in bulunmasi ayri bir guzellik
Birde Jant Detayindan cok Arkadas resim cekerken Kafamin seyrek kisimlarini da cekmis
Jantlarin Arka kisimlarina zift benzeri bir malzeme yapismis normal temizlemeyle bazi yerler cikmadi cukur cukur delinmis icine dolmus ben yine temizleyebildigim kadarini temizledim temizledigimiz yerler malesef 1 gun sonra hemen geri dolmus yapacak birsey yok.
Kil Uygulamasi ve Maskeleme
Kil i Lucullan Marka Orta Yumusak bir kil kullandim gayet guzel begendim.
Polisaj Asamasi
Stanley Rotary M101 Pasta
M 101 Sonrasi %50 Resimler
Auto Care Orbital M83 Polish Pasta
Polisaj Bitiminden Sonra tekrar yikama ve detaylandirma islemi
Auto Care Orbital 3D 520
Auto Care Orbital M 21 Sealant
Malzemeler
M Hyper Wash (Yikama Deterjani)
M Endurance Jel (Lastik Parlatici)
M Wheel Brightener(Jant Temizleme)
M Hyper Dressing (Davlumbaz Parlatma)
M101 - M 83 -3D 520
M 21 Sealant (Boya Koruma)
M Black Restorer (Siyah Aksam Yenileme)
Uygulamam 2 gun surdu arkadaslar Toplamda 14 Saati buldu yorucuydu Polisaj basit ancak dikkat edilmesi gereken yer coktu acele etmeden sakin bir sekilde tamamladim.
Aracin Uygulama yapilmadan onceki Hali
Ön Yikama ve Jant Temizleme
Evin Onunde Opet in bulunmasi ayri bir guzellik
Birde Jant Detayindan cok Arkadas resim cekerken Kafamin seyrek kisimlarini da cekmis
Jantlarin Arka kisimlarina zift benzeri bir malzeme yapismis normal temizlemeyle bazi yerler cikmadi cukur cukur delinmis icine dolmus ben yine temizleyebildigim kadarini temizledim temizledigimiz yerler malesef 1 gun sonra hemen geri dolmus yapacak birsey yok.
Kil Uygulamasi ve Maskeleme
Kil i Lucullan Marka Orta Yumusak bir kil kullandim gayet guzel begendim.
Polisaj Asamasi
Stanley Rotary M101 Pasta
M 101 Sonrasi %50 Resimler
Auto Care Orbital M83 Polish Pasta
Polisaj Bitiminden Sonra tekrar yikama ve detaylandirma islemi
Auto Care Orbital 3D 520
Auto Care Orbital M 21 Sealant

Bu araç benim mi diye sordu değil mi.