Mazda CX 3 Dış Detay Uygulaması

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Herkez e merhaba arkadaşlar bugun kü aracımız Mazda CX3 bir arkadaşımın kendi aracı aracın Kaput ve Ön Tamponda malesef çok taş izleri,Aşırı harelenme ve Kılcal çizik mevcuttu minimum hatasız olarak işlemi tamamladım Detaylar Sizlerle

Kullanılan Malzemeler

P.Mak-Stanley Rotary/3D Hd Orbital
Pedler-M Keçe/M5 Ped/3D Wax ve Cila Ped
Yıkama-Kwazar/Soft Jel/Wash Wax
Çizik Giderme-M 105/M 83 /U.Compond
H.Giderme/Boya Koruma-M 205/Finish Wax/Quick Wax
Plastik ve Trim-Endurance Jel/Tire Trim Jel/M 40

Yıkama Aşaması
Jant Temizleme
Trim Aksam Temizleme

Kil Uygulaması yıkama esnasında yapıldı Maskeleme uygulaması

Çizik Giderme işlemi ve öncesi kaporta durumu

Pasta işleminden sonra Orbitalle İnce pasta geçtim ve aracı tekrar yıkadım

Hologram giderme

Boya Koruma/Wax

Araç tamamlandı boya korumasının bitmesine mütakiben 1 saat kürleşmesi ni bekleyip Komple araç silindi ve Quick wax la son kontroller yapıldı ve final resimleri sizlerle :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Siyah görünce tüğlerim diken diken oluyor ellerine sağlık kendine gelmiş neden diken diken oluyor bu araçtan

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyah benden uzak olsun. Peder 2 farklı markada 2 defa siyah renk tercih etmişti. 1-2-3 çizik giderme, doldurma...vs derken pes etmiştim. Yeter ya nasıl yıkıyorsanız yıkayın benden bu kadar demiştim :D :D

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Siyah görünce tüğlerim diken diken oluyor ellerine sağlık kendine gelmiş neden diken diken oluyor bu araçtan

Hocam siyah araca bakmak gerçekten çok zor ne yaparsan yap istedigin en iyi malzemeleri de kullansan çiziliyor hologramlanıyor ben sadece siyah rengi Mercedes S600 de sevdim kolay kolay çizilmiyor favori rengim gümüş gri :)

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Siyah benden uzak olsun. Peder 2 farklı markada 2 defa siyah renk tercih etmişti. 1-2-3 çizik giderme, doldurma...vs derken pes etmiştim. Yeter ya nasıl yıkıyorsanız yıkayın benden bu kadar demiştim :D :D
Ben bi almış bulundum işlem için gerçekten çok yordu

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Hocam siyah araca bakmak gerçekten çok zor ne yaparsan yap istedigin en iyi malzemeleri de kullansan çiziliyor hologramlanıyor ben sadece siyah rengi Mercedes S600 de sevdim kolay kolay çizilmiyor favori rengim gümüş gri :)
Yok ya çiziğini haresi hologram hepsi dert :/

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yok ya çiziğini haresi hologram hepsi dert :/

Dogrudur hocam ama siyah renk araba ya çok yakışıyor ve albenisi cok gösterişlidir Siyah renge uygulama yapmak güzel ben seviyorum alışkın oldugumdan :)

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Dogrudur hocam ama siyah renk araba ya çok yakışıyor ve albenisi cok gösterişlidir Siyah renge uygulama yapmak güzel ben seviyorum alışkın oldugumdan :)
Evet geçen megane de siyahtı sanırım

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerinize sağlık siyah kendine gelmiş :) Dar alanlara orbital makinayla nasıl giriyorsunuz acaba, uygulamacı arkadaşlar genelde 125mm orbital yanına 80mm orbitalde ekliyorlar dar yerler tamponlar vs için.
Hocam bendeki orbital pedler sünger degil Mikrofiber ped kullanımı biraz daha yumuşak ve esnek 80 mm lik bnde kullanıyorum bazı alanlarda ama çok fazla ihtiyacım olmuyor zaten makinanın kendi tabanı 125 MM bugun 3D nin yeni aldıgım pedlerini deneyimlemek için kullandım.