Megane 3 iç temizlik ve bakım ürün tavsiyesi

Schatz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, forumdaki ilk konum olacak. Megane 3'ün iç malzemeleri için tümü plastik, hafif bir temizleyici ve fabrikasyon siyah mat görünümü kazandırabileceğim bir ürün arıyorum. Şu an Pol Star'dan kalan sprey izleri var, onları da çıkarabilirse çok sevinirim. Arkadaşımda Clio 5 var ve içi simsiyah, bindiğim zaman çok rahat hissettiriyor ama benim Megane pis gibi durduğu için pek keyif alamıyorum. Teşekkür ederim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba, forumdaki ilk konum olacak. Megane 3'ün iç malzemeleri için tümü plastik, hafif bir temizleyici ve fabrikasyon siyah mat görünümü kazandırabileceğim bir ürün arıyorum. Şu an Pol Star'dan kalan sprey izleri var, onları da çıkarabilirse çok sevinirim. Arkadaşımda Clio 5 var ve içi simsiyah, bindiğim zaman çok rahat hissettiriyor ama benim Megane pis gibi durduğu için pek keyif alamıyorum. Teşekkür ederim
Selamlar Koch Chemie PO yu Sulandirma orani ayarlayamamis olabilirsiniz birde bu urun daha cok deri ve alcantra kumas bolumumde tercih ediliyor.

Detay a yeni basliyorsaniz İnterior Cleaner dan baslayin Seyreltmeli konsantreli urunleri bir sonraki seferde denemeye baslayin Mat goruntu icin K2 Oskar olabilir veya Goodstuff İnterior Cleaner olabililir F/P.olarak sahane dir.

Üzerine yine F/P olarak K2 Polo Protectant Sprey olur oda mat iyidir.