Megane 3 Lavor Stm 150+pa Foam Lance Uygulaması+detail

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Elinize sağlık detaylı ve bilgilendirici çok güzel bir konu olmuş

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık güzel anlatımlı detaylı bir temizlik olmuş güle güle kirlet.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize saglik, foam icin ansf miktarı biraz az olmus, 150,200 ml kadar ansf tavsiye ederim. 

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, güzel bir yıkama olmuş.Ayrıntılı anlatım ve testler için ayrıca tebrikler.
Foam işe yapamadı demişsiniz ama izlediğim videoya göre oldukça işe yaramış.Foam ile olacak temizlik budur amacıda budur.Gördüğünüz gibi üzerinden o kahverengi, gri tabakayı sökmüş.Snow foam adı üzerinde ön yıkamadır.Beklentiniz bu yönde olsun bence.Yani arabanızı çizecek o pis katmandan kurtulmuş oldunuz.Sadece miktarı artırırsanız biraz daha iyi olurmuş.
Bir de fairly yerine Adams kullansanız daha iyi olurdu, emin olun daha iyi temizlerdi.Nacizane tavsiyelerimdi.
En kısa zamanda aracın üzerine bir koruma atsanız daha iyi olur,en azından bir quick wax bile olur.
Bir de jantlara demirtozu sökücü uyguladıktan sonra fırça vurmadan önce tazzikli su ile geçerseniz çizilme riski daha az olur.
Heralde herşey billberyden daha iyi:)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Güzel paylaşım olmuş. Ben mjjc foam lanca ile bundan daha iyi köpük slıyorum. Pa oranı daha yüksek tutarsanız daha iyi köpük yapıcaktır diye düşünüyorum. 150 ml gibi.

hendeser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Eraycan' Alıntı:
Elinize sağlık detaylı ve bilgilendirici çok güzel bir konu olmuş
Teşekkürler
Dragstar' Alıntı:
Ellerine saglık güzel anlatımlı detaylı bir temizlik olmuş güle güle kirlet.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler. İnşallah
Pro' Alıntı:
Ellerinize saglik, foam icin ansf miktarı biraz az olmus, 150,200 ml kadar ansf tavsiye ederim. 
Teşekkürler. Banada az geldi. Tavsiyenizi dikkate alacağım.
ccibb' Alıntı:
Elinize sağlık başarılı bir paylaşım olmuş
Teşekkürler.
onurçiko' Alıntı:
Elinize sağlık, güzel bir yıkama olmuş.Ayrıntılı anlatım ve testler için ayrıca tebrikler.
Foam işe yapamadı demişsiniz ama izlediğim videoya göre oldukça işe yaramış.Foam ile olacak temizlik budur amacıda budur.Gördüğünüz gibi üzerinden o kahverengi, gri tabakayı sökmüş.Snow foam adı üzerinde ön yıkamadır.Beklentiniz bu yönde olsun bence.Yani arabanızı çizecek o pis katmandan kurtulmuş oldunuz.Sadece miktarı artırırsanız biraz daha iyi olurmuş.
Bir de fairly yerine Adams kullansanız daha iyi olurdu, emin olun daha iyi temizlerdi.Nacizane tavsiyelerimdi.
En kısa zamanda aracın üzerine bir koruma atsanız daha iyi olur,en azından bir quick wax bile olur.
Bir de jantlara demirtozu sökücü uyguladıktan sonra fırça vurmadan önce tazzikli su ile geçerseniz çizilme riski daha az olur.
Heralde herşey billberyden daha iyi:)
Teşekkürler. Aslında bununla ilgili video denemeler filan izledim çok sayıda
Ancak bu kadar temizlik yapacağını biliyordum aslında ama gönül isterdi biraz daha sökseydi kiri. Ama dediğiniz gibi bu işin oluru bu şekil. Araçta koruma namına bir şey olmayınca Adams ı harcamayayım dedim.pazar günü SRP uygulaması yapabildim. Billbery i ilk defa kullandım ama sonax hissiyat olarak çok etkili geliyor bana kokusuda değişik güzel gibi .
technologyst' Alıntı:
Tşkler güzel paylaşım olmuş başarılı işçilik
Teşekkürler.
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Güzel paylaşım olmuş. Ben mjjc foam lanca ile bundan daha iyi köpük slıyorum. Pa oranı daha yüksek tutarsanız daha iyi köpük yapıcaktır diye düşünüyorum. 150 ml gibi.
Teşekkürler. Aslında ilk başta Mjjc düşünüyorum. Sonra burada alım konusu açmıştım böyle bir teklif gelince Pa foam lance daha iyi gibi geldi bana. Bakalım şampuan oranını artırıp deneyeceğim. İlk sefer olduğu için tam ayar yapamamış olabilirim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Lavor fiyat olarak genelede Karcher'den daha uygun, onun için merak ediyordum. Acaba Karcher yerine tercih edilebilir mi diye.

Video için ayrıca teşekkürler.

Elinize sağlık

hendeser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
umrdmr' Alıntı:
Lavor fiyat olarak genelede Karcher'den daha uygun, onun için merak ediyordum. Acaba Karcher yerine tercih edilebilir mi diye.

Video için ayrıca teşekkürler.

Elinize sağlık
Kağıt üzerinde yaklaşık değerlerde karcher fiyat olarak daha yüksek. Önemli olan ikisini de kullanıp denemek ama büyükşehirlerdekiler ancak böyle bir kıyas yapabilir bir araya gelerek sanırsam. Lavor genel olarak temizlik makineleri üreten bir firma, baktığımda lavor servis olarak internet sitesi de mevcut mail atınca geri dönüş de sağlıyorlar. Gönül ister karcher alayım ama 140 barlık modeli 1000 lira civarı karcher kalitelidir uzun ömürlüdür ama zor yani 1000 lira 140 barlık makineye . Önemli olan aslında bu makinelerde normal basınç ve debi değerleri. Şimdi lavor stm 150 150 bar max verirken normal basınçcı ise 90 bar amatör makinelerin çoğunda bu şekilde bir fark var.. Eğer almayı düşünüyorsanız max ve normal basınç ve debi değerlerini dikkate alın. Lavor için çok araştırma yaptım almadan önce özellikle tabanca ve bağlantı noktalarında zamanla su sızması şeklinde şikayetler mevcut.

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@umrdmr Lavor un tetik mekanizmasının içi plastik olduğu için çabuk bozuluyor diyorlardı.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık,güzel anlatım güzel ekipman ve ürünlerle birleşince okuması daha bi keyifli oluyor

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Elinize sağlık güzel uygulama olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hendeser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Yasin.Dogan' Alıntı:
@umrdmr" Lavor un tetik mekanizmasının içi plastik olduğu için çabuk bozuluyor diyorlardı.
Aynen, bu yönde şikayet belirten var. Eski lavor konusunda yazmışlar. Benim ki ikinci el az kullandığını belirtti satıcı bakalım ne kadar dayanacak.
Samet' Alıntı:
Güzel bir temizlik olmuş. Çok kirlenip yıkanınca insan hafiflemiş gibi hissediyor :)
Teşekkürler. Evin önünde temiz görünce hoş oluyor. Ama bir daha böyle çok kirli bırakmam heralde.

muratyz' Alıntı:
Elinize sağlık,güzel anlatım güzel ekipman ve ürünlerle birleşince okuması daha bi keyifli oluyor
Teşekkürler. Uzun süredir aklımda idi böyle bir konu açmak o yüzden elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım.
Detail Guy' Alıntı:
Elinize sağlık güzel uygulama olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Detaylı anlatım için teşekkürler.

Lavor Stm-150 de iyi iş çıkarmış gibi.

İyi günlerde kirletin.

hendeser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
_CaN_' Alıntı:
Detaylı anlatım için teşekkürler.

Lavor Stm-150 de iyi iş çıkarmış gibi.

İyi günlerde kirletin.
Bir şey değil. Basınçı bayağı iyi gibi. Derbisi de yüksek olsa daha kısa sürer yıkama ama bu makineler böyle şimdilik memnunum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
makine hakkında bilgi alabilir miyim bi akrabadan aynısı gelcekte yakında hiç bir bilgi yok düzgün performans nasıl tatmin eder mi hangi foam lance kullandınız link varmı ? @hendeser

hendeser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
makine hakkında bilgi alabilir miyim bi akrabadan aynısı gelcekte yakında hiç bir bilgi yok düzgün performans nasıl tatmin eder mi hangi foam lance kullandınız link varmı ? @hendeser
Geçen zaman zarfında bir kere tabancası su kaçırmaya başladı 50 liraya sadece içini değiştirerek tamir ettim. bu yazında pompanın içindeki conta yırtıldı. Sıfır parçası 250-300 lira tutuyordu servisten ben de zaten 3 yıl önce 150 lira civarı ikinci el almıştım. O yüzden çıkma conta buldum ama onu da eksik söylemişim bir daha da uğraşmadım. Ama 3 yıl civarı 2 ayda bir kullandım yaklaşık. Su giriş filtresi kullansaydım belki de içindeki conta yırtılmazdı bilemiyorum ama contayı tekrar bulsam çalışır çünkü motoru filan sağlam araştırıyorum.

Sonra yine ikinci el karcher hd 6/15 c aldım. Şunu söyleyeyim neredeyse yıkamacılardaki makineler kadar var çok fark amatör serilere göre. Stm 150 gibi amatör makinelerin en büyük eksi yanı debisinin çok az olması bu yüzden yıkama işlemi çok uzun sürüyor. Ama karcher hd 6/15 c ile çok daha rahat keyifli oluyor.

Foam lance ise Ataşın üretim markası ise Pa. Eskilerden yine onu da forumdan birisinden almıştım zaten eski bir model Piyasada daha yoktur sanırım. O yüzden link veremeyeceğim.

Şu anda kolumda bir sakatlık olduğu için öncesinde karcher hd 6/15 c i bir kere kullanma şansım oldu. Düzelince devam ederim. Eğer imkanınız varsa sürekli olarak kullanacaksanız ve yeriniz müsaitse bence Hd serisi düşünün hem uzun ömürlü olur hem de parçası bulunur hem de keyif alırsınız.

Son düzenleme: