Bir buçuk sene önce aldığım surekli kullanmadığım lakin araba boyasında güzel temizlik yapan meguiars cleaner waxi bugün temizlik maksatlı uyguladım buyurun fotoğraflar...
Önce ceviz ve kwazar kombinasyonuyla aracın üstündeki kirlerden kurtuluyoruz tabi jantlara demirtozu temizliğinizde unutmuyoruz
Soft 99 mikro fiber bezle araci kuruluyoruz.. bez hiç sıkmadan araçtaki tüm suyu cekiyor birde bu bez icin aracı çiziyor diye bi görüş var ben kullanmakta bi sıkıntı görmedim tereddüt eden varsa kullanmayabilir..
Kurulama İşleminden sonra wax i panel panel uyguluyoruz ve siliyoruz
Finali valet pro citrus biling ile yapiyoruz.. ben bu ürünü çok seviyorum çok güzel temizliği ve parlaklığı var
Ve son olarak su testi ve son durum

Önce ceviz ve kwazar kombinasyonuyla aracın üstündeki kirlerden kurtuluyoruz tabi jantlara demirtozu temizliğinizde unutmuyoruz
Soft 99 mikro fiber bezle araci kuruluyoruz.. bez hiç sıkmadan araçtaki tüm suyu cekiyor birde bu bez icin aracı çiziyor diye bi görüş var ben kullanmakta bi sıkıntı görmedim tereddüt eden varsa kullanmayabilir..
Kurulama İşleminden sonra wax i panel panel uyguluyoruz ve siliyoruz
Finali valet pro citrus biling ile yapiyoruz.. ben bu ürünü çok seviyorum çok güzel temizliği ve parlaklığı var
Ve son olarak su testi ve son durum

hem etiketi hemde uzun tüylerine dikkat ederek büyük makasla kenarındaki dikişli yeri kesebilirisin. Çizme riskini daha da azaltırsın.