İnceleme MEGUİARS NXT 2.0 TECH KATI WAX UYGULAMA TESTİ

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu testte 10 yıl kadar önce satın alınan ve çok az kullanılıp sonrasında şahsıma hediye edilen Meguiars Nxt 2.0 Tech adlı waxı test ettim. Bu ürün bildiğim kadarıyla artık bendeki şekilde katı wax formunda değil de aynı isimle sıvı wax olarak satılıyor.

Uygulama: Normal çift aşamalı yıkama (temassız+ temaslı kova yıkaması) sonrası demir tozu temizliği ve kil uygulaması yapmadan direk içerisinden çıkan pedle dairesel hareketlerle ürünü uygulayıp birkaç dakika kürleştikten sonra wax beziyle sildim.

Değerlendirme: Ürün, eski tarihli olmasına rağmen beni memnun etti. (Bu arada ilk defa katı wax kullandım). Test videosu sonrası aracın tamamına uyguladığım ürünün verdiği parlaklık gayet tatmin edici seviyede. Sizce uygulama sonrası elde ettiğim parlaklık yeterli mi? Yorumlarınızı bekliyorum :)

Not: Bu arada bantın sağ tarafında da bir miktar hidrofobi olduğu gözünüze çarpmıştır. Oraya aylar önce Adbl markasının seramik etkili Ceramic Qd ürününü uygulamıştım :) Çok mükemmel bir ürün olmasa da iş görüyor...

Safaks

Çaylak Detaycı
Üye
Çok uzun yıllar bunun sıvı versiyonunu kullandım. Sonra bir abime hediye ettim. Ondan sonra ne aldiysam bunun parlaklığını derinliğini yakalayamadım. İlk yıkamada giden dayanımı koruması sıfır ama sadece parlatan bı üründü. Bu katı versiyonu biraz daha dayanımlı galiba. Elinize sağlık. Bu eski ürünleri inceleyen denk gelmiyoruz artık. Güzel inceleme olmuş. Siyah araçta etkisi çok iyiydi beyazda da fena değilmiş :)

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok uzun yıllar bunun sıvı versiyonunu kullandım. Sonra bir abime hediye ettim. Ondan sonra ne aldiysam bunun parlaklığını derinliğini yakalayamadım. İlk yıkamada giden dayanımı koruması sıfır ama sadece parlatan bı üründü. Bu katı versiyonu biraz daha dayanımlı galiba. Elinize sağlık. Bu eski ürünleri inceleyen denk gelmiyoruz artık. Güzel inceleme olmuş. Siyah araçta etkisi çok iyiydi beyazda da fena değilmiş :)
Eyvallah hocam yorumunuz için :) Gerçekten ürünün verdiği parlaklık epey hoşuma gitti. Dediğiniz gibi beyaz ve çizikleri olan bir araç için hiç fena değil. Dayanım olayı büyük ihtimalle yine belirttiğiniz gibi pek olmaz sanırım. Tabi yine tecrübe edip göreceğiz inş :)