Meguiars Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Otomobil tutkunlarına ilk sprey yüzey temizleyici sunan Meguiar's®, şimdi de boya korumanın ömrünü uzatan sprey formdaki temizleyici sunuyor. Derin bir parlaklık ve su iticilik sağlayan ileri teknolojiye sahip sprey yüzey temizleyici Ultimate Quik Detailer!

Özel bir formüle sahip olan hızlı yüzey bu ürün, göz kamaştıran sonuçlar ortaya çıkarır. Hidrofobik Polimer Teknolojisi™ sayesinde; su kaydırıcı, yıkamalar arası devam eden ve boya korumaya ilave koruma sağlayan bir özelliğe sahiptir. Devrim yaratan polimerlerin oluşturduğu reaksiyon, yüksek seviyede bir yüzey gerilimine neden olmakla birlikte; daha kaygan, daha zengin görünümlü bir yüzey ve yüksek seviyede su iticiliği sağlar. Ultimate Quik Detailer'ı uyguladıktan sonra bezin yüzeyden kaydığını hissedeceksiniz.

Nazik ve yüksek kaydırıcılığa sahip formül, yeni teknolojiler dahil her tür boyada güvenle kullanılabildiği gibi, günlük yapışkan kirleri ve tozları kolaylıkla giderir. Ürünün kullanım kolaylığı ile aracınızı 10 dakikada silmenize olanak verir. Ayrıca kil uygulaması için de gereken yüzey kayganlığı sağlayarak, kil uygulamasında çok daha başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlar.
ÖNEMLİ NOT: Hangi ürün olursa olsun, hiç bir zaman kirli ve tozlu yüzeye direk müdahaleyi tavsiye etmiyorum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Samet' Alıntı:
Aslında waxın üstüne bu tarz ürünler kullanmak az da olsa waxın ömrünü uzatıyor bence.

Dayanım olarak faydası oluyor

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eskiden çok kullanırdım fakat seçeneklerin çoğalmasıyla artık eskisi kadar kullanmıyorum. Bu ürünün ve meq. Quick wax ın çok toz tuttuğu ile ilgili olumsuz eleştiriler var.