Satış Menzerna 4 Power Lock, Bilberry vs + PSA HDI/Ford TDCI V Kayışı Seti

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
merhaba, iyi forumlar.
elimde birkaç ürün var hiç kullanmadığım; güneş görmeyen, serin yerde muhafaza etmekteyim.
(kargo dolap uygulaması ile 15-20 tl'ye geliyor.)

Menzerna 4 Power Lock Ultimate Protection 1 lt
520 tl

ValetPRO Bilberry, iki tane var.
140 tl, ikisi 260 tl

Auto Finesse Revitalise (pembe)
175 tl

Sonax Yoğun Jant Temizleyici, bu üründen iki tane olması lazım.
70 tl

bir de şu parçalar var: Satış - Kullanılmamış Ucuz Ürünler (+İndirim)

Turtle Wax Ceramic Spray Wax ya da Seramik Boya Koruyucu, 2 tane var.
300 TL
SATILDI

Turtle Wax Hibrid Boya Koruyucu, 1 tane kaldı.
75 TL
SATILDI

Turtle Wax Süper Orijinal Cila 397 gr (büyük kutu), bundan da 2 tane var.
180 TL
SATILDI

3D HD CUT 3,3 lt bidon
430 TL
SATILDI

AutoGlym Magma
150 TL
SATILDI

3D BDX 750 ml (Büyük Şişe) pH nötr Demirtozu Temizleyici
120 TL
SATILDI

Meguiar's Carpet Interior Halı ve İç Döşeme Temizleyici 0,5 lt
100 TL
SATILDI

soft99 Authentic Premium Carnauba katı wax, 200 gr
280 TL-
SATILDI

Auto Finesse Radiance Carnauba Wax (mavi)
250 TL
SATILDI

3D Carnauba Wax 1 lt
300 TL
SATILDI

Koch Chemie PW 1 lt
200 TL
SATILDI

Son düzenleme:

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
bikaç şey daha var:

turtle wax hibrid boya koruyucu, 2 tane var.

turtle wax seramik boya koruyucu, bundan da 2 tane var ama birini veresim yok :D soran olursa bakarız artık.

turtle wax süper orijinal pasta cila 397 gr (büyük kutu) -diye geçiyormuş bunun da adı tr'de- katı wax ama kıvamı süzme yoğurt gibi. bundan mıdır bilmem çok severim, hiçbir şey yapasım yoksa bile bununla bir yerleri waxlar ve pamuk gibi olurum. bundan da 2 tane var.

soft99 authentic premium carnauba katı wax, 200 gr

hiçbiri kullanılmamıştır, iki ürün alanın kargosu benden.

Son düzenleme:

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
güncel,

1 lt koch chemie pw de yazıyorum, isteyene 500 ml de bölebilirim.
500 ml 120 tl, 1 lt 200 tl.

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
yazdığım fiyatlarda %10 indirim yapacağım ve affınıza sığınarak özel sebebini belirtmek istiyorum;
ben 20 kadar sokak kedisi ve 5 de köpek besliyorum, elimden geldiğince. detail işini de bu yüzden askıya aldım hatta biraz. tl'nin hali de malum, iyice sıkıştırıyor artık her konuda olduğu gibi.
çok şükür yetişiyorum gördüğüm hayvanlara ama cumartesi akşamı 1,5 aylık bir kedi getirdiler, maalesef gençlik hastalığıymış. tedavisine hemen başladık ama küçük ve deniz kenarından alındığı için 1,5 aydır çileyle yaşamış maalesef garibim ve bu yüzden tedavi biraz ağır gidiyor. sonuç alacağımıza inancımız tam, ilerleme de var ama yine de veterinerimiz %50 diyor.

daha fazla uzatmayayım, indirimi bu kedi için yapıyorum. gelen ne olursa tedavisine aktaracağım. okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
ilk mesajı düzenledim, bazısının kargosu benden, bazısına %15-25 indirim yazdım. soracağınız bi şey varsa mesaj atabilirsiniz.

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hocam iyi günler, bir litre koch chemie pw için öm alabilir miyim
1 lt kc pw sağ salim yavuz bey'e ulaşmış, aşağıdaki mesajımdaki kedi için ayrıca yardımda bulunmak istediğini belirtti, buradan da tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. kendisine sorunca dahi ürün ismi söylemedi ama bu inceliği karşılıksız kalmasın diye bir adet tw sealant da gönderdim beraberinde. kazasız, belasız, güzel günlerde kullanırsınız inşallah yavuz bey.

burada kediyi fazla konu etmek istemedim ama bebek kedi de tamamen iyi çok şükür, sağlıkla büyüyor öyle.

yazdığım fiyatlarda %10 indirim yapacağım ve affınıza sığınarak özel sebebini belirtmek istiyorum;
ben 20 kadar sokak kedisi ve 5 de köpek besliyorum, elimden geldiğince. detail işini de bu yüzden askıya aldım hatta biraz. tl'nin hali de malum, iyice sıkıştırıyor artık her konuda olduğu gibi.
çok şükür yetişiyorum gördüğüm hayvanlara ama cumartesi akşamı 1,5 aylık bir kedi getirdiler, maalesef gençlik hastalığıymış. tedavisine hemen başladık ama küçük ve deniz kenarından alındığı için 1,5 aydır çileyle yaşamış maalesef garibim ve bu yüzden tedavi biraz ağır gidiyor. sonuç alacağımıza inancımız tam, ilerleme de var ama yine de veterinerimiz %50 diyor.

daha fazla uzatmayayım, indirimi bu kedi için yapıyorum. gelen ne olursa tedavisine aktaracağım. okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
merhaba, iyi forumlar.

elimde birkaç ürün var kullanmadığım; güneş görmeyen, serin yerde muhafaza etmekteyim. düzenli olarak da elime alır koklarım, çalkalarım; malum, normal değiliz hiçbirimiz :basx: (kargo soruluyor, dolap uygulaması ile 15-20 tl oluyor.)

3D HD CUT pasta: bidonda 3,3 lt'nin biraz üzerinde bulunuyor.
450 tl (lt'si 135 tl)

3D BDX 750 ml (Büyük Şişe) pH nötr Demirtozu Temizleyici: kullanılmadı.
120 tl

Meguiar's Carpet Interior Halı ve İç Döşeme Temizleyici 0,5 lt: kullanılmadı.
120 tl

Sonax Yoğun Jant Temizleyici, bu üründen iki tane olması lazım.
60 tl

Turtle Wax Hibrid Boya Koruyucu, 1 tane kaldı.
90 tl

Turtle Wax Ceramic Spray Wax ya da Seramik Boya Koruyucu, bundan da 2 tane var ama birini veresim yok :D soran olursa bakarız artık.
160 tl

Turtle Wax Süper Orijinal Pasta Cila 397 gr (büyük kutu) -diye geçiyormuş bunun da adı tr'de- katı wax ama kıvamı süzme yoğurt gibi. bundan mıdır bilmem çok severim, hiçbir şey yapasım yoksa bile bununla bir yerleri waxlar ve pamuk gibi olurum. bundan da 2 tane var.
180 tl

soft99 Authentic Premium Carnauba katı wax, 200 gr
300 tl (kargo dahil)

Auto Finesse Revitalise (pembe)
200 tl

Auto Finesse Radiance Carnauba Wax (mavi)
250 TL SATILDI

3D Carnauba Wax 1 lt
300 TL
SATILDI

Koch Chemie PW 1 lt
200 TL
SATILDI
ilk mesaj güncel.