Mercedes S350 Detaylı İç Temizlik

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Herkese selamlar,

İç detaylı temizlik için garajıma misafir olan bir ihtiyar aracımız elden geldiğince toparlamaya çalıştığım iç mekan uygulamalarını özetlemeye çalışayım :)

Tavan ve teması riksli bölgelerde Würth Active Clean desteğiyle temizliğine başladık

Sert plastik ve Trimlerde VP Apc ile temizliğe devam ettik

Kapı ve cam fitilleride aynı şekilde

Koltuklarda Colourlock ürünleriyle temizlik ve bakımını gerçekleştirdikten sonra halılarda VP CC ile temizlik işlemlerini gerçekleştirdim

Dış yıkamada Flowey B33,R1 ve VP İle kova yıkamamız ardından aracımızı uğurladık :)

İlgilenen göz gezdiren herkese teşekkürler :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkürler Sefa hocam, görebildiğim girebildiğim yerlere ulaşmaya çalıştım :)
Hocam bu aractan ben de 4 tane var İci bej renk bu kumas suet yerleri temizlemek biraz zahmetli is Kapi Kenarlari ve Direkler malum Son zirve arac olunca ic aksam malzemeside kaliteli diger araclar gibi plastik kaucuk degil ki hemen interiror la temizleyelim :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Eline sağlık canım güzel arabaya güzel uygulama.
Mamicim teşekkür ederimm :)

Hocam bu aractan ben de 4 tane var İci bej renk bu kumas suet yerleri temizlemek biraz zahmetli is diger araclar gibi plastik kaucuk degil ki hemen interiror la temizleyelim :)
Dediğiniz gibi hocam, bazı alanların yapısı çok farklı ama gerçekten her alan kaliteli :) el altında farklı ürünler bulundurmakta

İç aksam kapı lastikleri kalite kokuyor. Araca yakışan temizlik olmuş ellerine sağlık Can.

DENİZLİ
Abi teşekkür ediyorum :)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26, bey ellerinize saglık. yine kaliteteli bir uygulama yine siz. maun kaplamalarda bir zymöl isterdi. sahibi güzel günlerde kullansın.

iyi detaylar.
Planlarım arasındaydı fakat zamanımız daralıp acele edince maalesef sonraki sefere bıraktık,teşekkür ediyorum abi :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@can26 Eline sağlık canım, Ağır abi modu olmuşuz :)