Merhaba

eryayli

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Merhabalar,
Bu belaya yaklaşık 6 ay kadar önce bulaştım. O güne kadar aracımı hep sonax'a 35tl vererek yıkatıyordum. Dedim ki neden kendim yıkamıyorum, hem daha karlı(!) olur. Önce benzinlikte yıkamada kurulama niyetine sonax gerçek güderi aldım. Baktım ki herkes çizer diyor. Gittim 1200gsm mikrofiber aldım. Yıkama sonrası için Sonax BSD aldım. Biraz forum araştırmalarına daldım ve belamı buldum :) Evde en az 2 yıllık sonax'ta araba yıkatma parası detay ürünüm oldu.
Bilgi alışverişi için buradayım. Herkese bol detaylı günler...

eryayli

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Kendimi tanıtmayı unutmuşum :)
Ben Erhan, Pendik'te yaşıyorum. Aracım 2013 Chevrolet Cruze.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Erhan Bey hoş geldiniz. Keyifli forumlar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhabalar,
Bu belaya yaklaşık 6 ay kadar önce bulaştım. O güne kadar aracımı hep sonax'a 35tl vererek yıkatıyordum. Dedim ki neden kendim yıkamıyorum, hem daha karlı(!) olur. Önce benzinlikte yıkamada kurulama niyetine sonax gerçek güderi aldım. Baktım ki herkes çizer diyor. Gittim 1200gsm mikrofiber aldım. Yıkama sonrası için Sonax BSD aldım. Biraz forum araştırmalarına daldım ve belamı buldum :) Evde en az 2 yıllık sonax'ta araba yıkatma parası detay ürünüm oldu.

Yıkamacılar da canımız ciğerimiz de hem para ver, hem de üstüne çizik dolu geri al arabanı...

Vallahi dinlenme tesislerinde en uzak köşelere kaçırıyorum arabayı, resmen kasap gibi doğruyorlar sırayla.

Hoş geldiniz bu arada, keyifli forumlar.

Son düzenleme:

Ediz

Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar,
Hayırlısı olsun. :) Elbet hepsini kullanırsınız takmayın kafanıza. Keyifli forumlar ve detaylar.. :)