Merhaba

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Öncelikle uzun zamandır takipte olduğumuz değerli Detailforum üyelerine sağlıklı günler dileriz.

Yakın zaman içerisinde Stjarnagloss ürünleri stoklarımıza girmiştir. Çok yakın zamanda gerek internet sitelerinde gerek fiziki mağazalarda satışına başlanılacaktır. Acil ihtiyacı olan ya da beklemek isteyen detayseverler bizimle iletişime geçebilir.

Bu süreçte sizlerin her türlü sorusuna elimizden geldiğince cevap vermeye çalışacağız.

Tüm üyelere, tüm halkımıza ve tüm insanlığa mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. İnternet sitenizin linkini paylaşabilirmisiniz? Ayrıca hangi ürünler geldi veya getirmeyi düşünüyorsunuz ?

Fiziki mağaza parlatanadamlar, yamaçlar vb gibi mi ?

Teşekkürler,

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hoşgeldiniz,keyifli forumlar. Açıklama eksik kalmış sanki biraz. Forumla ilgili çalışmanız mı olacak?
Ürün tanıtımı maksatlı mı olacak bunlara cevap bulabilirsek memnun oluruz :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öncelikle uzun zamandır takipte olduğumuz değerli Detailforum üyelerine sağlıklı günler dileriz.

Yakın zaman içerisinde Stjarnagloss ürünleri stoklarımıza girmiştir. Çok yakın zamanda gerek internet sitelerinde gerek fiziki mağazalarda satışına başlanılacaktır. Acil ihtiyacı olan ya da beklemek isteyen detayseverler bizimle iletişime geçebilir.

Bu süreçte sizlerin her türlü sorusuna elimizden geldiğince cevap vermeye çalışacağız.

Tüm üyelere, tüm halkımıza ve tüm insanlığa mutlu ve sağlıklı günler dileriz.
Hoş geldiniz.

Ürünlerinizden hiçbirini kullanmadım, ama çokça incelemelerini inceledim. Mağaza nerede? Site bilgisi var mı?

Detaylı incelemek isteriz.

Bir de foruma özel tanıtım kampanyası olacak mı acaba? Foruma katılıp bilgi verdiğinize göre olacak diye tahmin ediyorum.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Merhaba, öncelikle kim olduğunuzu öğrenelim ayrıca böyle girip şunu yapacaz gibi şeyleri foruma faydası yoksa kaldırıyoruz.

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Tekrar merhaba,

İnternet sitemiz şu an yapım aşamasındadır.

Piyasada bulunan bir çok satış mağazasıyla çalışmalarımız başlamıştır ve bir çoğu ile de başlayacaktır.

Bilgi konusunda gerek bizlere, gerek sosyal medya hesaplarımız danışabilirsiniz.

Alas Ltd Şti olarak İzmir'de bulunmaktayız. Sektörde yeni bir firmayız. Asıl uzmanlık alanımız Tehlikeli Madde Taşıma Danışmanlığı. Şu an için yabancı bir çok firmayla gerek satıcılık, gerek distribütörlük için görüşmekteyiz. Son kullanıcıya satıştan çok ürünü piyasada yaygınlaştırma amacındayız.

Elbette ki detailforum'un bizde yeri ayrı. Foruma özel ekstra bir iskontomuz olacaktır. Konu hakkında nasıl bir yöntemin uygun olacağı konusunda forum yöneticileri ile iletişime geçilecektir.

sefakcl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Hoşgeldiniz iyi çalışmalar diliyoruz ürünlerin listesini ve bilgilerini verirseniz memnun oluruz

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Tekrar merhaba,

İnternet sitemiz şu an yapım aşamasındadır.

Piyasada bulunan bir çok satış mağazasıyla çalışmalarımız başlamıştır ve bir çoğu ile de başlayacaktır.

Bilgi konusunda gerek bizlere, gerek sosyal medya hesaplarımız danışabilirsiniz.

Alas Ltd Şti olarak İzmir'de bulunmaktayız. Sektörde yeni bir firmayız. Asıl uzmanlık alanımız Tehlikeli Madde Taşıma Danışmanlığı. Şu an için yabancı bir çok firmayla gerek satıcılık, gerek distribütörlük için görüşmekteyiz. Son kullanıcıya satıştan çok ürünü piyasada yaygınlaştırma amacındayız.

Elbette ki detailforum'un bizde yeri ayrı. Foruma özel ekstra bir iskontomuz olacaktır. Konu hakkında nasıl bir yöntemin uygun olacağı konusunda forum yöneticileri ile iletişime geçilecektir.
Aramıza hoşgeldiniz öncelikle. Forumumuzun yerinin ayrı olduğunu yazmışsınız. Bize karşı bu özel ilginiz neden kaynaklanıyor bilmek isteriz.

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Stjarnagloss Tr distribütörü EDS detailing diye biliyorum?
Stjarnagloss'un ülkemizde distürübitörü bulunmamaktadır.

Hoşgeldiniz iyi çalışmalar diliyoruz ürünlerin listesini ve bilgilerini verirseniz memnun oluruz
Ürünlerimiz hakkında bilgilere İnstagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz :

Stjarnagloss Tr (@stjarnagloss_tr) • Instagram photos and videos

Aramıza hoşgeldiniz öncelikle. Forumumuzun yerinin ayrı olduğunu yazmışsınız. Bize karşı bu özel ilginiz neden kaynaklanıyor bilmek isteriz.
Alas Ltd Şti olarak her ne kadar sektörde yeni olsak da, sektöre ve sektör aktörlerine yabancı değiliz. Bu bağlamda sektörü uzun süredir takip ettiğimiz gibi sektör aktörleriyle de bağlatılarımız mevcut. Dolayısıyla Detailforum'u başlagıcından beri takip ediyoruz. Bilgi birikimi ve paylaşım kalitesi ile de Detailforum'un sektörün önde gelen platformlarından biri olduğunu düşünmekteyiz. Bu sebeple Detailforum'un ve pek tabiki üyelerinin yeri bizde ayrı diyoruz...

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim şahane haberler bekliyoruz

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Hoşgeldiniz.Stjarnagloss ürünlerini sonuç olarak piyasada farklı yerlere geleceğine inanıyorum.(sılke,parla,hjul,bubblor,gummi) bu ürünleri severek kullanıyorum.Ülke adına sevindim hayırlı satışlar diliyorum.

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim şahane haberler bekliyoruz
Hoşbulduk ve teşekkürler, Güzel haberlerin hazırlığı içindeyiz zaten, halihazırda...

Hoşgeldiniz.Stjarnagloss ürünlerini sonuç olarak piyasada farklı yerlere geleceğine inanıyorum.(sılke,parla,hjul,bubblor,gummi) bu ürünleri severek kullanıyorum.Ülke adına sevindim hayırlı satışlar diliyorum.
Hoşbulduk ve teşekkürler. Stjarnagloss ile tanışıklığınızı bi adım daha öteye taşıyabiliriz umarım.

Hoşbulduk tekrardan. İyi forumlar...