Merhaba

AtomTR

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Artvin
Merhabalar. Bir süredir forumu takip etmekteyim. Bir sürü faydalı bilgi edindim. Aracım 2010 model Renault Laguna III GT. Artvin-Merkezde ikamet etmekteyim. Aynı ilde bulunan arkadaşlar ile buluşabiliriz, yardımlarını almak ve fikir paylaşmak için. İyi forumlar

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Doğu Karadeniz'den birilerine denk geldik şükür :) Hoşgeldin hemşehrim. Ben rize'liyim ama sizin oraları da bilir sever özlerim. Bol detaylı günler dilerim.

AtomTR

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Artvin
Doğu Karadeniz'den birilerine denk geldik şükür :) Hoşgeldin hemşehrim. Ben rize'liyim ama sizin oraları da bilir sever özlerim. Bol detaylı günler dilerim.
Aslen Bilecikliyim ama eşim Artvinli. Son 2 senedir buradayız. Artık Karadenizli oldum sayılır :D Buralar bir harika zaten anlatılmaz yaşanır.

Hoşgeldiniz laguna çok hoşuma giden hep sahip olmak istediğim bir araç .
Bundan önce 2000 Model Laguna 1 vardı bende Benzinli. Tüp olayı canımı sıkınca dizele geçiş yaptım. 1.5 Dci 110 Bg ile bu araçta tam bir uyum içinde. Detay yaptıkça foto paylaşırım.
Ayrıca herkese teşekkür ederim hoşbuldum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aramıza hoşgeldiniz :)

P.S: Artvin yazınca aklıma, seneler önce Linea ile Artvin'in biraz dışından bir HES inşaatından Trabzon Havalimanı'na kadar 2 saat 30dk'da geldiğimi hatırladım. Birde radar korkusundan sahil yolunda hızlı gidememiştim. O virajlarda altımda daha çabuk toparlayabilen ve stabil gidebilen bir otomobil olaydı daha iyi süre çıkarırdım :D (virajlar çok hoşuma gitmişti ama Linea'nın çok kör noktası olduğundan da her yerde sollama yapamamıştım :( )

AtomTR

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Artvin
Aramıza hoşgeldiniz :)

P.S: Artvin yazınca aklıma, seneler önce Linea ile Artvin'in biraz dışından bir HES inşaatından Trabzon Havalimanı'na kadar 2 saat 30dk'da geldiğimi hatırladım. Birde radar korkusundan sahil yolunda hızlı gidememiştim. O virajlarda altımda daha çabuk toparlayabilen ve stabil gidebilen bir otomobil olaydı daha iyi süre çıkarırdım :D (virajlar çok hoşuma gitmişti ama Linea'nın çok kör noktası olduğundan da her yerde sollama yapamamıştım :( )
Aynen yol çok güzel, birkaç yerde sert viraj var o yolda onun dışında hız kesmezsin fazla ama radar yakalar :D linea dizeldir kesin benzinli olsa belki toparlardı. Sahil yolunun tadı benzinli araç ile çıkar.