merhaba

modern stalking

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhabalar,

Uzun süredir araba yıkama için tünel yıkama tercih ediyordum. Ancak daha yeni sıfır araba aldıktan sonra PPF kaplama vs için çok araştırma yaptım ve kaplama filmleri ve ücretleri arasında çok farklı ürünler ve uçuk farklar olduğu için şimdilik yıkama işlemini kendim şarjlı bir yıkama aleti alıp yapmaya karar verdim. Önereceğiniz ürünler ve ekipmanlar varsa tavsiyelerinizi almak isterim. (Ankara' da ikamet ediyorum)

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. Yeni aracınız hayırlı olsun.
Şarjlı yıkama aletinden kastınız basınçlı yıkama makinesi mi, yoksa köpük yapıcı foamerlar mı?

modern stalking

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. Yeni aracınız hayırlı olsun.
Şarjlı yıkama aletinden kastınız basınçlı yıkama makinesi mi, yoksa köpük yapıcı foamerlar mı?
Kastım köpük atabilen Basınçlı yıkama makinesi, elimde aküsü olduğu Einhell Hypresso mantıklı geliyor ama daha deneyimlilerin mutlaka önerileri olacaktır.

fatihselvi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

Bir kaç ay Einhell Hypresso kullanmış biri olarak geçen hafta Bosch Universalaquatak 36V-100 ürün satın aldım. Einhell Hypresso matkap gibi olan yıkama ürünleri arasında ilk sıralarda geliyor. 24bar basınca sahip. İçerisinden çıkan köpük aparatı hiç bir işe yaramadığı için kendime Alta Foam 2000 alıp siboplama yöntemiyle elektrikli pompayla kullanıp köpük yapıyordum. Ancak bu yöntem hem uğraştırıcı hemde araç çok kirliyse basınç lekeleri çıkartmaya yetmiyordu.

Bosch Universalaquatak 36v-100 cihazıyla henüz çok yeni tanıştık. Ben cihazı alırken yanına Snow Foam yapıcı köpük aparatı da aldım. Bence çok çok daha başarılı bir cihaz. Forumda da mevcut bir konu var. Bir kaç videoyla fikir sahibi olabilirsiniz.

Bosch UniversalAquatak 36V-100 Bar Akülü Yıkama Makinesi + Bear Force Foam Lance

modern stalking

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

Bir kaç ay Einhell Hypresso kullanmış biri olarak geçen hafta Bosch Universalaquatak 36V-100 ürün satın aldım. Einhell Hypresso matkap gibi olan yıkama ürünleri arasında ilk sıralarda geliyor. 24bar basınca sahip. İçerisinden çıkan köpük aparatı hiç bir işe yaramadığı için kendime Alta Foam 2000 alıp siboplama yöntemiyle elektrikli pompayla kullanıp köpük yapıyordum. Ancak bu yöntem hem uğraştırıcı hemde araç çok kirliyse basınç lekeleri çıkartmaya yetmiyordu.

Bosch Universalaquatak 36v-100 cihazıyla henüz çok yeni tanıştık. Ben cihazı alırken yanına Snow Foam yapıcı köpük aparatı da aldım. Bence çok çok daha başarılı bir cihaz. Forumda da mevcut bir konu var. Bir kaç videoyla fikir sahibi olabilirsiniz.

Bosch UniversalAquatak 36V-100 Bar Akülü Yıkama Makinesi + Bear Force Foam Lance
evet videolarda görülüğü kadarıyla akülü cihaza göre baya kuvvetli, Ama fiyat olarak biraz tuzlu. belki bir süre manuel Köpük pompası ve benzinlik tabancası ile devam edip uyguna denk getirirsem alırım. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Ayrıca yeni başlayan birine tavsiye olarak verebileceğiniz fiyat performans ekipman ve kimyasal varsa onlara da açığım zira daha bir ürün almadım araştırma aşamasındayım.