Merhabalar Çılgın Detaycılar

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Herkese Selamun Aleyküm adım Umut
22 yaşındayım öğrenciyim

Üyeliğim 1 ay kadar olmasına rağmen tanışmak için konu açmamıştım. Bu konuyu açmak için bayağı geç kaldım.

Çünkü siteye balıklama atladım orda ne var burada ne var derken siteyi kurcalarken zaman geçip gitmiş abi ben neredeyim demiştim.
Ürünleri gördükçe cıldırmıştım. :)

O aralar şampuanların kokusunu koklamakla meşgüldüm :saskin:

Ve birkaç kişi aracılığıyla bir kaç ürün aldım güvenilir ve içten insanlardı bana bu ortamı sağlayan herkese ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bana faydası olan herkese Allah razı olsun.
Tanıştığıma memnun oldum Detail Forum ailesi sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese Selamun Aleyküm adım Umut

Üyeliğim 1 ay kadar olmasına rağmen tanışmak için konu açmamıştım. Bu konuyu açmak için bayağı geç kaldım.

Çünkü siteye balıklama atlamışım orda ne var burada ne var derken siteyi kurcalarken zaman geçip gitmiş abi ben neredeyim demiştim.
Ürünleri gördükçe cıldırmıştım. :)

Ve birkaç kişi aracılığıyla bir kaç ürün aldım güvenilir ve içten insanlardı bana bu ortamı sağlayan herkese ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bana faydası olan herkese Allah razı olsun.
Tanıştığıma memnun oldum Detail Forum ailesi sağlıcakla kalın.
Hoşgeldin Umut :) O kadar cümleye bu akdar kısa mesaj oldu şimdilik idare ediver benim nasılsa çenem düşüktür, bol bol yazarım açığı kapatırım :D

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Aleyküm selam, Umut hoş geldin tekrar, keyifli forumlar dilerim diyeceğim zira sen de benim gibi forumun keyfini fazlasıyla çıkarıyorsun :)
Hoşbuldum Abi valla hani çocuklara oyuncak alınır nasıl sevinir ya detail ürünü alındığı bende öyle seviniyorum araştırmak sormak çok keyif veriyor :)

HocaDeler

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye