Merhabalar

caferdemir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Merhabalar
Pendik Istanbul da ikame ediyorum. Arabaciyim veya detayciyim diyemem yavas yavaş amatörce ilgilenmeye başladım. Ocak ayında Beyaz Skoda Superb 2 nasip oldu, yeni yeni bu boş zamanlarda araçla ilgilenme fırsatı buldum. Ufak ufak eksikliklerimi gidermeye çalışıyorum ve inanın en aktif olarak gördüğüm forum burası. Herkese tekrardan merhabalar, hayirli Ramazanlar

Forumda ortak alım Kwazar 2lt ürünü gördüm fakat izlediğim karşılaştırma videolarinda Alta Foam 2000 daha efektif olduğu kanaatine vardım. Alta Foamin Türkiye satışı yok bu nedenle temin edebileceğim, yardımcı olabilecek arkadaş varmı ayrıca hangi marka foam şampuan önerirsiniz kıymetli tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Herkese iyi forumlar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim, alta yurdışından alabilirsiniz. @Tonyukuk07 getiriyordu ama şu günlerde onun da getirmesi zor heralde, elinde varsa dönüş yapar.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar..

Alta çok güzel köpük yapıyor ama şunu da belirteyim aracın tamamını dönecekseniz en az 9-10 kere pompalama yapmanız gerekiyor :mutlu: Bunu da aşmak için altaya çelik sibop takarak şarjlı lastik pompalarıyla çözüm buldular. Konuları mevcut inceleyebilirsiniz.

Ön yıkama şampuanı korumalı araçlarda ph nötr olan korumaya zararı olmayan valet pro foamula 1, ansf ve flowey ev13 olabilir. Daha kuvvetli kır sökücülüğü olsun da derseniz flowey b33 edinebilirsiniz. Yalnız b33 epey kuvvetlidir, bilginiz olsun.

caferdemir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar..

Alta çok güzel köpük yapıyor ama şunu da belirteyim aracın tamamını dönecekseniz en az 9-10 kere pompalama yapmanız gerekiyor :mutlu: Bunu da aşmak için altaya çelik sibop takarak şarjlı lastik pompalarıyla çözüm buldular. Konuları mevcut inceleyebilirsiniz.

Ön yıkama şampuanı korumalı araçlarda ph nötr olan korumaya zararı olmayan valet pro foamula 1, ansf ve flowey ev13 olabilir. Daha kuvvetli kır sökücülüğü olsun da derseniz flowey b33 edinebilirsiniz. Yalnız b33 epey kuvvetlidir, bilginiz olsun.
Evet o modifikasyonlari da inceledim efsane olmuş ama sarjli lastik pompa fiyatlarını gördüm bu modu biraz ertelemem lazım :)
Şampuanlar için ayrıca teşekkürler.