Merhabalar

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
herkese merhaba,

ismim umut, 26 yaşındayım, antalya gazipaşalıyım (alanya'ya yarım saat, böyle daha açık).

makina mühendisliği okurken bıraktım ve hafriyat işi yapmaya başladım ama ehliyetsiz araba kullandığım illegal dominic toretto zamanlarımdan beri hep detay işi ile gönül bağım oldu. başlarda fırçayla kasaplık yaptım, ilerledim ama sonra yııllarca elime hızlı cila bile almadım hatta 15-20 liraya araba yıkattığım bile oldu ama geçen yaz içimdeki delilik yine dışarı çıktı.

tanışmada çok detaya girmeden direkt konuya geçeyim:

babamın balta girmemiş ormanına 2 ton kepçe ile girdim ve kendime bir garaj yapmak için ilk adımı attım. şimdilik kabası bitti denebilir, zemin döşemesi, tavan, oda içi vs ilerleyeceğim umarım.
öncesi(ni çekmemişim ama eski bi gece fotoğrafı buldum):

olay yerine dönen katil:

sonrası:

asıl konuda görüşmek üzere,
iyi forumlar.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hoşgeldiniz, garajın son halini de hayırlısı ile görmeyi dilerim :) Bol detaylı, keyifli günler dilerim.

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hoş geldiniz,keyifli forumlar
Hoş geldiniz, keyifli forumlar :)
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim
Hoşgeldiniz, garajın son halini de hayırlısı ile görmeyi dilerim :) Bol detaylı, keyifli günler dilerim.
hoşbulduk, hepinize çok teşekkür ediyorum.
son hali için büyük adımlardan birini atabildim bugün sonunda, yakın zamanda paylaşabilirim umarım sizlerle bitişini.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Çok güzel bir ilçeniz var. Tatile gelecek olsam Finike-Demre ve Gazipaşa mis.

umut111

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hoş geldiniz, keyifli forumlar.
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Çok güzel bir ilçeniz var. Tatile gelecek olsam Finike-Demre ve Gazipaşa mis.
çok teşekkür ederim, hoşbuldum.

dediğiniz gibi çok güzel yerlerden birindeyim. sakin tatil sevenleri de beklerim, alanya'ya zıt olarak karmaşasız, aşırı russuz, almansız, 5y otelsiz, sakin ve doğal hali denebilir merak eden varsa.