Merhabalar

Fyplenix

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Merhaba, yeni üyeyim araç temizlemeyi sevdiğim için ve bilgi almak için üye oldum elimdeki ürünler ile ilgili bir soru sordum yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi forumlar dilerim

Elimdeki ürünler
Bosch aqt 160
Shinemate ex620
Dewalt polisaj makinesi
Foamlance
(Pasta setim yok ilgimi çeken menzern öneride bulunabilirsiniz)

Yaz geldi ve çukurova bölgesinde yaşıyorum toz çok fazla makine ile kullababileceğim bir şampuan arıyorum ve boya koruma parlatma için orbital makine ile kullanabileceğim liquid wax arıyorum aracımın rengi sedefli beyaz önerilerinizi yaparsanız sevinirim kolay gelsin

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba, yeni üyeyim araç temizlemeyi sevdiğim için ve bilgi almak için üye oldum elimdeki ürünler ile ilgili bir soru sordum yardımcı olursanız sevinirim hepinize iyi forumlar dilerim

Elimdeki ürünler
Bosch aqt 160
Shinemate ex620
Dewalt polisaj makinesi
Foamlance

Yaz geldi ve çukurova bölgesinde yaşıyorum toz çok fazla makine ile kullababileceğim bir şampuan arıyorum ve boya koruma parlatma için orbital makine ile kullanabileceğim liquid wax arıyorum aracımın rengi sedefli beyaz önerilerinizi yaparsanız sevinirim kolay gelsin
Selamlar Meguiars 3 in 1 Wax veya Vonixx All in one olabilir bunlar güzeldir.

K2 Bela veya Deturner Foam.önerebilirim size Makina ile.kullanacaksaniz.

Fyplenix

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Selamlar Meguiars 3 in 1 Wax veya Vonixx All in one olabilir bunlar güzeldir.

K2 Bela veya Deturner Foam.önerebilirim size Makina ile.kullanacaksaniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz iki wax ürününüde inceledim ikisininde performansını beğendim siz alıcak olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Şampuan olarakta miktarı az ama shiny garag blue snow foam hiç deneyimledinizmi bende bunu düşünüyordum

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

Elimdeki ürünler
Bosch aqt 160
Shinemate ex620
Dewalt polisaj makinesi
Foamlance

Hoş geldin, iyi forumlar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yorumunuz için teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz iki wax ürününüde inceledim ikisininde performansını beğendim siz alıcak olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Şampuan olarakta miktarı az ama shiny garag blue snow foam hiç deneyimledinizmi bende bunu düşünüyordum
Hocam renkli şampuan.sevmiyorum :)

Vonixx 960₺
Meg 3 in 1 1500₺

Aradaki fiyat farkindan dolayi Vonixx Tercih edilebilir.:)
Ancak Ben Meguiarstan yanayim 3 in 1 Konusunda.

AGK

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Edirne
Merhaba ben de yeni üyeyim sizin yıkama makinasını araştırıyorum kendime yıkama makinası almak istiyorum nasıl memnunmusunuz