Merhabalar

Mathesis

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Aydın
Merhaba iyi forumlar. Ne yazmam, nasıl tanıtmam lazım bilmiyorum ama, beni bu foruma getiren ilk aracım olan Volkswagen Taigo.(belirtmem lazım mı bilemedim) Ben sizler kadar maalesef bu konularda usta olamıycam. ( bu konu cidden başka bir dünyaymış ve cidden erkekler bu konuda daha iyiler benim fikrim) O yüzden sizin gibi deneyimli, bu alanda bilirkişilerden edindiğim bilgilerden yola çıkarak kendimce en uygun rutini oluşturmaya çalışıyorum yavaş yavaş, umarım başarılı olabilirim. Tekrar iyi forumlar ve teşekkür ederim şimdiden

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hoş geldiniz, iyi forumlar. Ürün almadan önce foruma danışmakta fayda var, boşa para harcamamış olursunuz. Birde forumu baya okumanız gerekli, çok bilgi var. İlk zamanlar kafa karışıklığı olabilir, zamanla taşlar yerine oturuyor. İyi detaylar.

Mathesis

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Aydın
Hoş geldiniz, iyi forumlar. Ürün almadan önce foruma danışmakta fayda var, boşa para harcamamış olursunuz. Birde forumu baya okumanız gerekli, çok bilgi var. İlk zamanlar kafa karışıklığı olabilir, zamanla taşlar yerine oturuyor. İyi detaylar.
Evet çok fazla ve detaylı bilgi var, anlayabilmem zaman alacak ama sayenizde neyin ne olduğunu az çok kendime göre kavrayabilicem. Tekrar teşekkür ederim, hoşbuldum.

Hoşgeldin, doğru adrestesin iyi forumlar dilerim :)
Hoş geldiniz. İyi forumlar.
Çok teşekkür ederim Hoşbuldum ☺️