Mersin CARBOX detailing Market

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Kallavilik ve bilinir bir marka malesef değil. Bu şekilde söyleyince tabi sağlam bir firmanın gelişi gibi olmuş. Daha çok marka yaratma şeklinde. İtalyadan gelecek ürünler ile Türkiye de bir isim üretme amacımız. Ekonomik fiyatlı küçük şişeler olacakki herkes alabilsin. 250ml şişeler ile hizmet verilecek. Keşke ekonomik durum düzgün olsada direk büyük bir firma disbritörlüğü alabilsek:) ama elimden geldiğince özellikle gyeon menzerna ilede uygun fiyat ayarlamaya gerçekten çabalicağım forum için. İlk plan gyeon bathe talep olursa şuanki piyasanın daha altından foruma çıkış sağlamaya çalışacağım.
Artık isimden çok başarı önemli. Ama Kemikleşmiş köklü klasikçi markalar buna dahil edilemez. 10 yılı bulmayan geçmiş geçmiş degil günümüz nesli oluyor.
Başarı kimsenin tekelinde olamaz zaten. Kaldı ki piyasa yaklaşımı küçük boy ürün gamı ile giriş olan bir firma hafiften argesini esirgemedigini kanıtlamış bile. Merak uyandırdı açıkçası bende bu yaklaşım. Hep söylemlerimizde bu vardı zati. Küçük boy üretim günümüz gereksinimi ama çok satmak için tercih edilmiyor diye. Şimdiden umarım düşünceleriniz gerçekleşir.bir isim yaratabilirsiniz. Bizde testlerini yapar son kullanıcı gözldmlerimizi beyan ederiz.

Carbox detailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Yüzeyi çok kötü durumda olan bir bmw 4 ü yıkamıştık geçen gün. Üzerine yeni ürünü denedik müşterimiz resim attı ilerleyince su da tutmamış ve ürünü 250ml ve uygun fiyat tutmaya çalışıyoruz. Son testler ve hazırlıklar umarım güzel birşeyler olacak ve sürekli güçleneceğiz

Ekli dosyalar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yüzeyi çok kötü durumda olan bir bmw 4 ü yıkamıştık geçen gün. Üzerine yeni ürünü denedik müşterimiz resim attı ilerleyince su da tutmamış ve ürünü 250ml ve uygun fiyat tutmaya çalışıyoruz. Son testler ve hazırlıklar umarım güzel birşeyler olacak ve sürekli güçleneceğiz
Resimdeki boncuklar pek tatmin edici değil açıkçası, çok daha iyisi olmalı.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Uygulamanın son günlerini yaşayan ürün misali dagılmalar başlamış gibi resmetmiş kendini.
Bende tatmin etmedi. @onurçiko üstada katılıyorum.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Boncukların hali bu ise sıkıntı büyük. Ya ürün çok kötü ya zemin. Ama kötü zeminde bile çok iyi boncuklanabilrn ürünler var. Üzgünüm ama ürün için reklamınız buysa bedava olsa alınmaz.

Carbox detailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Araç 2013 model hiç boya koruma yapılmamış ve son 4 aydır çekilmiş otoparkta yatıyormuş diyarbakırda, ürünü uyguladıktan 1 saat sonra yağmur başladı ve 5gündür hava yağışlı. Aracı ben görmedim yağmurlu havada araç sahibi gönderdi az ilerledim hiç su kalmadı dururken böyleydi diye bakalım o yüzden bu testleri yapıyor hemen etiketleyip satmaya çalışmıyoruz

Carbox detailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Boncukların hali bu ise sıkıntı büyük. Ya ürün çok kötü ya zemin. Ama kötü zeminde bile çok iyi boncuklanabilrn ürünler var. Üzgünüm ama ürün için reklamınız buysa bedava olsa alınmaz.
Keşke uslubunuz daha yumuşak olsa burada birçok insanın emeği çabası ve iyi birşeyler yapma amacı olan bir işe kalkıştık. Burada reklamlık bir durumda yok. Reklam olsa sizce bu resmi paylaşır mıyım. Amaç yardım ve paylaşımsa bu platformda hoş olmayan bir tepki keşke böyle olmasaydı. Yinede fikirleriniz için teşekkürler

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Araç 2013 model hiç boya koruma yapılmamış ve son 4 aydır çekilmiş otoparkta yatıyormuş diyarbakırda, ürünü uyguladıktan 1 saat sonra yağmur başladı ve 5gündür hava yağışlı. Aracı ben görmedim yağmurlu havada araç sahibi gönderdi az ilerledim hiç su kalmadı dururken böyleydi diye bakalım o yüzden bu testleri yapıyor hemen etiketleyip satmaya çalışmıyoruz
Ürünü bizlerinde test etme imkanı var mı? Bizde test uzmanı çok , bilgili ve bu işi en az sizin kadar profesyonel yapan çok üye var forumumuzda onlarda test edebilirlerse size ürünü geliştirmenizde yardımcı olacak çok önemli yorumlarda bulunabilirler.

Carbox detailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Ürünü bizlerinde test etme imkanı var mı? Bizde test uzmanı çok , bilgili ve bu işi en az sizin kadar profesyonel yapan çok üye var forumumuzda onlarda test edebilirlerse size ürünü geliştirmenizde yardımcı olacak çok önemli yorumlarda bulunabilirler.
Test için hazırlık dönemi sonrası planlıyoruz. Daha önce konuştuğumuz arkadaşlardan var burada da zaten biz şuan ürünün tam değerlerini çözme aşamasındayız konsantre ürünler seyreltme oranlarıyla ilgili vb.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Keşke uslubunuz daha yumuşak olsa burada birçok insanın emeği çabası ve iyi birşeyler yapma amacı olan bir işe kalkıştık. Burada reklamlık bir durumda yok. Reklam olsa sizce bu resmi paylaşır mıyım. Amaç yardım ve paylaşımsa bu platformda hoş olmayan bir tepki keşke böyle olmasaydı. Yinede fikirleriniz için teşekkürler
Dost acı söylermiş inanın maksatım kırıcı olmak değil ama boncuklar çok kötü o kadar kötü ki burda yeni ürün hazırlıyoruz diye haber verecek olsanız kullanacağınız en son görsel. Elimizde de başka done yok tek bu görsel var ve gerçekten kötü. Daha iyi durumda bir araçta deneyin boncuk daha dğzgün gözükürse fotoğraflayın. Bunlar naçizane tavsiyem iyiye iyi kötüye kötü demek lazım buradaki arkadaşlar meguiars bilmem ne ürünü bead maker şu bu ürünlere burun kıvırıyor burası kalburüstü bir forum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bende de resimlerden gördüğüm kadarı ile olumsuz bir algı oluştu. Takip etmeye devam edelim bakalım sonucu ne olacak?

Carbox detailing

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar gyeon bathe ürününe ilginiz ne olur. İsterseniz 1litre istersenizde 250ml olarak bölüp bir kampanya yapabilirim.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar gyeon bathe ürününe ilginiz ne olur. İsterseniz 1litre istersenizde 250ml olarak bölüp bir kampanya yapabilirim.
Bathe essence daha tercih edilebilir bir ürün olacaktır mümkünse. Orijinal ambalaj geçenlerde bir yerlerde 80TL 1lt lik indirimli fiyat yapılmıştı talep olmuştu.