Duster'ın kapısını ne zaman açsam tarifsiz bir koku beni karşılıyordu hatta bu koku yetmezmiş gibi bir de emniyet kemerlerine sinmiş bir koku vardı. Temiz kullanmaya özen gösterdiğim otomobilde nasıl oldu da böyle berbat koku içine sindi diye düşünürken önce soft99 wash mist ile ne var ne yok her yeri temizledim. Üstüne de sonax cockpit cleaner'ı bütün sert plastiklere uyguladım. Bitti mi?Bitmedi. Zemin halısına da nanolex odex kullandım. Koku kesildi, bir daha hortlamadı, kapıyı açınca kötü kokular selamlamadı ama bu saltanat uzun sürmedi.
Ne zaman camlar buğu yapmaya başladı o zaman klimayı çalıştırdım ve anında kapattım. O berbat koku otomobilin içine anında yayıldı ve boğazıma bile oturdu. Hay koku gibi senin ben yedi sülaleni öperim dedim ve soluğu bauhaus'da aldım. Fiyatlar bir kazık bir kazık anlatamam. Oradaki görevliler sağolsun ne aradığımı sorunca bende derdimi özet geçtim ve ucuz yollu bir ürün istiyorum dedim. Bana videoda göreceğiniz michelin markasının klima bombasını önerdiler. Fiyatı 54 TL'di.
Sonax ve Arexons'un yarı fiyatına olunca bende tereddüt etmeden satın aldım.
Nasıl kullanılacağı ayrıntısı ile üzerinde yazıyordur dedim ama yanılmışım. Kullanmadan önce youtube'a bakındım, dişe dokunur bir video çıkmadı. 2 video vardı onlarda arapçaydı ve ayrıntı pek yoktu.
Malesef Türkçe kullanım kılavuzu olmayınca bende kutunun her tarafına baktım ve biraz görsellerden biraz da yarım yamalak anlatımdan yola çıkarak önce ön koltukları öne çektim (dik konuma da getirin diyor ama benim koltuklar hep dik konumdaydı ellemedim
) , klimayı soğuğa ayarladım. İç sirkülasyonu aktif hale getirdim. Havalandırma seçimini ayaklara ve yüze olacak şekilde ayarladım. Zımbırtının da tetiğine basıp sürücü koltuğunun arkasına yerleştirdim.
Tüpün içindeki ürünün tükenmesi yaklaşık 2 dk sürdü ama 15 dk klima çalışması gerekiyor diye mecbur durduk yere mazot tükettim
Üstüne de bagaj kapağı ve kapıları açıp 30 dk otomobili havalandırdım.
Sonuç, uygulamayı Pazartesi yaptım ve bugün itibariyle halen o kötü koku hortlamadı. Ürünün kendi kokusu ince ince yayılıyor. Vakit bulursam polen filtresini de değiştireceğim, top yekün kokudan kurtulmuş olurum
Videoda bol bol konuştum
Derdimi tasamı anlattım
Nasıl kullanılacağını anlattım. Sonucundan bahsettim. Uygulama esnasında çektiğim videoyu kısa kesip 14 sn'lik kısmını paylaştım. Zira, aynı görüntüye bakmayı kimse istemez diye düşündüm. Ayrıca, arka camlar koyu olduğu için kameraya net bir görüntü de alamadım.
Aha videosu (izlemeseniz de olur, zaten her şeyi buraya da anlatmış oldum
)
Ne zaman camlar buğu yapmaya başladı o zaman klimayı çalıştırdım ve anında kapattım. O berbat koku otomobilin içine anında yayıldı ve boğazıma bile oturdu. Hay koku gibi senin ben yedi sülaleni öperim dedim ve soluğu bauhaus'da aldım. Fiyatlar bir kazık bir kazık anlatamam. Oradaki görevliler sağolsun ne aradığımı sorunca bende derdimi özet geçtim ve ucuz yollu bir ürün istiyorum dedim. Bana videoda göreceğiniz michelin markasının klima bombasını önerdiler. Fiyatı 54 TL'di.
Sonax ve Arexons'un yarı fiyatına olunca bende tereddüt etmeden satın aldım.
Nasıl kullanılacağı ayrıntısı ile üzerinde yazıyordur dedim ama yanılmışım. Kullanmadan önce youtube'a bakındım, dişe dokunur bir video çıkmadı. 2 video vardı onlarda arapçaydı ve ayrıntı pek yoktu.
Malesef Türkçe kullanım kılavuzu olmayınca bende kutunun her tarafına baktım ve biraz görsellerden biraz da yarım yamalak anlatımdan yola çıkarak önce ön koltukları öne çektim (dik konuma da getirin diyor ama benim koltuklar hep dik konumdaydı ellemedim
Tüpün içindeki ürünün tükenmesi yaklaşık 2 dk sürdü ama 15 dk klima çalışması gerekiyor diye mecbur durduk yere mazot tükettim
Sonuç, uygulamayı Pazartesi yaptım ve bugün itibariyle halen o kötü koku hortlamadı. Ürünün kendi kokusu ince ince yayılıyor. Vakit bulursam polen filtresini de değiştireceğim, top yekün kokudan kurtulmuş olurum
Videoda bol bol konuştum
Aha videosu (izlemeseniz de olur, zaten her şeyi buraya da anlatmış oldum