Michelin MPX130B & MJJC

Yasin.Dogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,

Uzun süren basınçlı makine arayışım ve kararsızlığımı aşarak sonunda farklı marka bir makine almaya karar verdim.

150 barlık model tedarikçi firmanın elinde olmadığından ve teknik verilerine baktığımda, ödeyeceğim fark ile bana sağlayacağı fayda dengesiz olduğundan 130 barlık olan Michelin MPX130B modelini tercih ettim.
Cihazın üretimini italyan firma olan ve Stanley, Black+Decker, Dewalt'un da aralarında bulunduğu yelpazesi ile Annovi Reverberi firması yapıyor. Aynı zamanda kendi isimleri ile de üretim yapıyorlar.

http://www.arblueclean.it/Home/Prodotti?selectedCategoryId=9

Tercih ettiğim makina teknik özellikleri;
Max pressure (bar) 130
Max Flow rate (Lt/h) 370
Max water inlet temperature °C 50°
Pump Material Aluminum
Motor type Universal
Power consumption 1,7
Motor winding material Copper - Rame
Supply voltage 230/50

Normal çalışma basıncı ise 100 Bar. Diğer markalarda cihazların teknik dokümantasyona bakarak karşılaştırdığımda ise normal çalışma değerleri;
K2 110 bar max = 70 bar normal çalışma
Bosch 37-13 130 bar, 90 bar normal değeri
Karcher K5 145 bar, 125 bar normal değeri

Cihaz yanında;
Ayarlı Nozul, Jet Nozulü, Şampuan haznesi, 5 metre hortum basınçlı hortum, su filitresi ve elektrik kablosu ile geliyor.

Geçelim görsellere;

Aracı yağmur yağdığından yıkayamadığım için tam bir video çekme şansım olmadı. Kutu açılım ve kurulum videosu yapmaya çalıştım ama Oğlum, Yeğenim ve Babam çok ilgili olduklarından istediğim gibi bir video yapamadım. MJJC yolda. Geldiğinde konuyu update ederek Tam bir yıkama videosu çekip atacağım (inşallah).

Okuduğunuz için Teşekkürler.

Edit:
MJJC performans videosunuda ekledim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. MJJC gelince yeni videolar bekliyoruz. Ne kadara, nereden aldınız belki almak isteyen arkadaşlara fikir verir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayırlı olsun güle güle kullan

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ