Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Yılbaşı yaklaşıyor, ya çıkarsa diye aldığımız biletlerden biraz bahsetmek ve fikirlerinizi almak isterim. 
Bu yılbaşı 4 günlük karantina ile geçiceği için geçen sene ki gibi aile veya arkadaş ortamları toplanamayacak. Üzücü bir olayı biz forum üyeleri olarak avantaja çevirip bol bol detay yapacağımızdan eminim.
Ben ise arabanın koltuklarını söküp güzelce bir detaylı girişmeyi düşünüyorum ya siz ?
Bu yıl ki Milli Piyango biletlerine gelicek olursak, normalde AVM'ler de dolaşırken aldığımız biletleri hatırlarız. Bu yıl ki öyle olmuyacak gibi hemde online Milli Piyango biletleri bu yılda satışta. Şahsen ben bu şans oyunlarını bana çıkacağını hiç inanmadığım için en fazla 2 3 bilet almışımdır.
Siz şu ana kadar şans oyunları altında kaç bilet almışsınızdır ? 
Bu yıl ki dağıtılacak olan ikramiye ise tam 563 Milyon 400 Bin TL olacağı açıklandı. Biletler ise tam bilet 100TL, yarım bilet 50TL çeyrek bilet ise 25TL üzerinden satışa sunuluyor.
Kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısını, çeyrek bilet ise ise ikramiyenin çeyreğini kazanır. Milli Piyango'da iki tane özel kategari bulunuyor. Birincisi 0-4 arasında çekiliyor ikincisi ise 4-9 arasında çekiliyor ve son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.
Biraz teknik bilgiler ile kafanızı şişirmiş olabilirim.
Şimdi gelelim en güzel kısıma, hayal etmeye. 
Bana çıksa büyük ihtimalle Denizli'de garajlı bahçeli bir ev alıp şu karantina günlerimizde bol bol eğlenirdim.
Sonrasında ise güzel bir yatırım için proje seçerdim, aklımda olan projelerimi gerçekleştirmeye çalışıp ilerde niye yapmadım diye pişman olmamak için sonuna kadar giderdim.
Geri kalan paralarla ise aileme, arkadaşlarıma, büyüklerime ve sağlık kuruluşlarına yardımda bulunurdum. Bu saydıklarımdan sonra herhalde para hala kalırdı, geri kalan parayıda bankaya atar faiz yerdim. :Bu kadar vizyonsuz olduğumuda burada belirtmiş olurdum. 
Tabiki de bunları yapmakla bitmiyor daha tatmadığımız kullanmadığımız detay ürünlerini almak var. Ben Zymöl markasının bütün ürünlerini alıp, bütün ürünlerini test etmek isterdim.
Ve Mercedec G 63 6x6 modelini alıp, dünya çapında kaliteli olan 24 tane lastik parlatıcıları ile lastiklerinde karşılaştırma yapardım.
Peki siz olsaydınız hangi detay ürünlerini alıp denemek isterdiniz ? 
Bu konumda biraz içimi döküp birazda düşüncelerinizi ölçmek istedim.
Böyle makale gibi yazıları pek beceremiyorum, hatam olduysa affola.
Sonra ekzozcu Sercan diye lakabım çıkıyor. 
Not: Amacımız muhabbet etmek, eğlenmek. Konu siyasete çekilirse ilgili mesaj sahipleri için forum kuralları uygulanacaktır.
Bu yılbaşı 4 günlük karantina ile geçiceği için geçen sene ki gibi aile veya arkadaş ortamları toplanamayacak. Üzücü bir olayı biz forum üyeleri olarak avantaja çevirip bol bol detay yapacağımızdan eminim.
Bu yıl ki Milli Piyango biletlerine gelicek olursak, normalde AVM'ler de dolaşırken aldığımız biletleri hatırlarız. Bu yıl ki öyle olmuyacak gibi hemde online Milli Piyango biletleri bu yılda satışta. Şahsen ben bu şans oyunlarını bana çıkacağını hiç inanmadığım için en fazla 2 3 bilet almışımdır.
Bu yıl ki dağıtılacak olan ikramiye ise tam 563 Milyon 400 Bin TL olacağı açıklandı. Biletler ise tam bilet 100TL, yarım bilet 50TL çeyrek bilet ise 25TL üzerinden satışa sunuluyor.
Kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısını, çeyrek bilet ise ise ikramiyenin çeyreğini kazanır. Milli Piyango'da iki tane özel kategari bulunuyor. Birincisi 0-4 arasında çekiliyor ikincisi ise 4-9 arasında çekiliyor ve son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.
Biraz teknik bilgiler ile kafanızı şişirmiş olabilirim.
Tabiki de bunları yapmakla bitmiyor daha tatmadığımız kullanmadığımız detay ürünlerini almak var. Ben Zymöl markasının bütün ürünlerini alıp, bütün ürünlerini test etmek isterdim.
Bu konumda biraz içimi döküp birazda düşüncelerinizi ölçmek istedim.
Not: Amacımız muhabbet etmek, eğlenmek. Konu siyasete çekilirse ilgili mesaj sahipleri için forum kuralları uygulanacaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi: