Milli Piyango Size Çıksa Ne Yapardınız ?

Milli Piyango bileti aldınız mı ? Ve size çıksa ne yapardınız ?

• Evet

• Hayır

• Hepsini aynı hafta içinde yerdim. :D

• Geleceğe ve çocuklarıma yatırım yapardım. :)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Yılbaşı yaklaşıyor, ya çıkarsa diye aldığımız biletlerden biraz bahsetmek ve fikirlerinizi almak isterim. :)
Bu yılbaşı 4 günlük karantina ile geçiceği için geçen sene ki gibi aile veya arkadaş ortamları toplanamayacak. Üzücü bir olayı biz forum üyeleri olarak avantaja çevirip bol bol detay yapacağımızdan eminim. :) Ben ise arabanın koltuklarını söküp güzelce bir detaylı girişmeyi düşünüyorum ya siz ?

Bu yıl ki Milli Piyango biletlerine gelicek olursak, normalde AVM'ler de dolaşırken aldığımız biletleri hatırlarız. Bu yıl ki öyle olmuyacak gibi hemde online Milli Piyango biletleri bu yılda satışta. Şahsen ben bu şans oyunlarını bana çıkacağını hiç inanmadığım için en fazla 2 3 bilet almışımdır. :D Siz şu ana kadar şans oyunları altında kaç bilet almışsınızdır ? :)

Bu yıl ki dağıtılacak olan ikramiye ise tam 563 Milyon 400 Bin TL olacağı açıklandı. Biletler ise tam bilet 100TL, yarım bilet 50TL çeyrek bilet ise 25TL üzerinden satışa sunuluyor.
Kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısını, çeyrek bilet ise ise ikramiyenin çeyreğini kazanır. Milli Piyango'da iki tane özel kategari bulunuyor. Birincisi 0-4 arasında çekiliyor ikincisi ise 4-9 arasında çekiliyor ve son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.

Biraz teknik bilgiler ile kafanızı şişirmiş olabilirim. :D Şimdi gelelim en güzel kısıma, hayal etmeye. :):) Bana çıksa büyük ihtimalle Denizli'de garajlı bahçeli bir ev alıp şu karantina günlerimizde bol bol eğlenirdim. :D Sonrasında ise güzel bir yatırım için proje seçerdim, aklımda olan projelerimi gerçekleştirmeye çalışıp ilerde niye yapmadım diye pişman olmamak için sonuna kadar giderdim. :) Geri kalan paralarla ise aileme, arkadaşlarıma, büyüklerime ve sağlık kuruluşlarına yardımda bulunurdum. Bu saydıklarımdan sonra herhalde para hala kalırdı, geri kalan parayıda bankaya atar faiz yerdim. :Bu kadar vizyonsuz olduğumuda burada belirtmiş olurdum. :D

Tabiki de bunları yapmakla bitmiyor daha tatmadığımız kullanmadığımız detay ürünlerini almak var. Ben Zymöl markasının bütün ürünlerini alıp, bütün ürünlerini test etmek isterdim. :) Ve Mercedec G 63 6x6 modelini alıp, dünya çapında kaliteli olan 24 tane lastik parlatıcıları ile lastiklerinde karşılaştırma yapardım. :D Peki siz olsaydınız hangi detay ürünlerini alıp denemek isterdiniz ? :)

Bu konumda biraz içimi döküp birazda düşüncelerinizi ölçmek istedim. :) Böyle makale gibi yazıları pek beceremiyorum, hatam olduysa affola. :) Sonra ekzozcu Sercan diye lakabım çıkıyor. :D

Not: Amacımız muhabbet etmek, eğlenmek. Konu siyasete çekilirse ilgili mesaj sahipleri için forum kuralları uygulanacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Yılbaşı yaklaşıyor, ya çıkarsa diye aldığımız biletlerden biraz bahsetmek ve fikirlerinizi almak isterim. :)
Bu yılbaşı 4 günlük karantina ile geçiceği için geçen sene ki gibi aile veya arkadaş ortamları toplanamayacak. Üzücü bir olayı biz forum üyeleri olarak avantaja çevirip bol bol detay yapacağımızdan eminim. :) Ben ise arabanın koltuklarını söküp güzelce bir detaylı girişmeyi düşünüyorum ya siz ?

Bu yıl ki Milli Piyango biletlerine gelicek olursak, normalde AVM'ler de dolaşırken aldığımız biletleri hatırlarız. Bu yıl ki öyle olmuyacak gibi hemde online Milli Piyango biletleri bu yılda satışta. Şahsen ben bu şans oyunlarını bana çıkacağını hiç inanmadığım için en fazla 2 3 bilet almışımdır. :D Peki ya siz ne kadar inanıyorsunuz ? Ve şu ana kadar şans oyunları altında kaç bilet almışsınızdır ? :)

Bu yıl ki dağıtılacak olan ikramiye ise tam 563 Milyon 400 Bin TL olacağı açıklandı. Biletler ise tam bilet 100TL, yarım bilet 50TL çeyrek bilet ise 25TL üzerinden satışa sunuluyor.
Kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısını, çeyrek bilet ise ise ikramiyenin çeyreğini kazanır. Milli Piyango'da iki tane özel kategari bulunuyor. Birincisi 0-4 arasında çekiliyor ikincisi ise 4-9 arasında çekiliyor ve son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor.

Biraz teknik bilgiler ile kafanızı şişirmiş olabilirim. :D Şimdi gelelim en güzel kısıma, hayal etmeye. :):) Bana çıksa büyük ihtimalle Denizli'de garajlı bahçeli bir ev alıp şu karantina günlerimizde bol bol eğlenirdim. :D Sonrasında ise güzel bir yatırım için proje seçerdim, aklımda olan projelerimi gerçekleştirmeye çalışıp ilerde niye yapmadım diye pişman olmamak için sonuna kadar giderdim. :) Geri kalan paralarla ise aileme, arkadaşlarıma, büyüklerime ve sağlık kuruluşlarına yardımda bulunurdum. Bu saydıklarımdan sonra herhalde para hala kalırdı, geri kalan parayıda bankaya atar faiz yerdim. :Bu kadar vizyonsuz olduğumuda burada belirtmiş olurdum. :D

Tabiki de bunları yapmakla bitmiyor daha tatmadığımız kullanmadığımız detay ürünlerini almak var. Ben Zymöl markasının bütün ürünlerini alıp, bütün ürünlerini test etmek isterdim. :) Ve Mercedec G 63 6x6 modelini alıp, dünya çapında kaliteli olan 24 tane lastik parlatıcıları ile lastiklerinde karşılaştırma yapardım. :D Peki siz olsaydınız hangi detay ürünlerini alıp denemek isterdiniz ? :)

Bu konumda biraz içimi döküp birazda düşüncelerinizi ölçmek istedim. :) Böyle makale gibi yazıları pek beceremiyorum, hatam olduysa affola. :) Sonra ekzozcu Sercan diye lakabım çıkıyor. :D
Pilotaj eğitimimi tamamlardım, ha bir de Mercedes Maybach alırdım.. Ve en sonunda Haydan gelen huya gider adlı kitabı okurdum:komik:

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Pilotaj eğitimimi tamamlardım, ha bir de Mercedes Maybach alırdım.. Ve en sonunda Haydan gelen huya gider adlı kitabı okurdum:komik:
Sanırsam benim geleceğe yatırma planlarım falan alt üst olurdu. Hepsini 1-2 hafta da bitmiş olarak görebilirdim. :D D:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Forumdaki herkese benden bir Glasur derdim :)
Abi italin gözü yaşlı.
Orta halli araba alırdım petroldeki dönen fırçaya girerdim, çizildi diye akrabalara hediye ederdim sevinirlerdi.
Sonra kendime yine orta halli araba alırdım fırçayla yıkardım onuda hediye ederdim

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Forumda herkesin hayali olan büyük kapalı garajlı müstakil bir ev.
Bentley araba.
Fabrika kurmak insanlara iş, aş sağlamak.
Sokak hayvanlarına güzelce bakılabilecek ve durumu olmayan insanların hayvanlarını getirebilip tedavi ettirebileceği bir barınak kurmak.
Aş evi.
@onurçiko abi ile işletmek üzere Antalyanın en büyük detay dükkanını kurmak.( forum üyelerine beleş uygulama hediye :D )
Hayal kurmak bedava...

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bentley araba.
Sokak hayvanlarına güzelce bakılabilecek ve durumu olmayan insanların hayvanlarını getirebilip tedavi ettirebileceği bir barınak kurmak.
Aş evi.
Hayal kurmak bedava...
Hayali bile guzel hocam :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hiç o kadar zengin olmayı hedeflemedim. Hiç o kadar zengin olma hayali de kurmadım. Hiç bir zaman planlamadığım şey için para kazanmaya çalışmadım. Hedefim olmadan gelecek para ile Kemal Sunal misali, umummi lüx wc! :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aslında şansım da iyidir ara ara çekilişten tlf tv baklavalar falan çıkmışlığı var ama Uzun zamandır bilet almıyorum bu sene alsammı acaba

DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bentley araba.
Aş evi.
@onurçiko abi ile işletmek üzere Antalyanın en büyük detay dükkanını kurmak.( forum üyelerine beleş uygulama hediye :D )
Hayal kurmak bedava...
Murat kardeşim sana çıksın la lütfen: )

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bentley araba.
Aş evi.
Hayal kurmak bedava...
Parayı hemen yedin bitirdin :)

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Tabiki haram olmasa bir müstakil ev( Geniş kapalı garaj, bahçe) Garajın içine ekipmanlar ve lift bir de son model sorento. Benim için bunlar yeterli. Geri kalanını ihtiyacı olanlara ya da vakıflara bağışlardım...:)