Herkese merhaba tekrardan. Mini mini buluşmalara devam ediyoruz.
c.tesi akşam eve giderken Korgün abi mesaj attı. Tam zamanı bile kararlaştıramadık.Şarjım bitti geç döndüm ona da. Pazar sabah konuşup 12de yapalım dedik.
Talha'ya konuk olduk.Sağolsun yerini o da açtı bize Özgür gibi
Aracım her zamanki gibi kirliydi tabiki
Komşum Korgün abi de bana yakın olduğunu belli ediyor ve aracı benimki ile aynı kaderi paylaşıyor.
Talha'nın garaj çok güzel geniş sessiz ve sıcak olunca pazar günü soğuğa rağmen uygulama yapabildik.
araçları çektik garaja. yanımda prewash vardı. Onu foam kullanarak uyguladım. Ardından zymöl şampuan
Özgür'ün uyguladığı titanium hala etkisini gösteriyor. 3 kere yıkama gördü.
ıslakken finale sıktım kuruladım. hızımı alamayıp kuruyken de sıktım.sonuç şöyle bir şey
İnatla jant kapağı takmıyorum.
benim iş bitince yer değiştik. sıra Korgün abi de
Korgün abinin ön camında silecek izleri vardı. yanımda da soft99 compound z vardı. onu uyguladım uygulaması basit. koruma öncesi bunu uygulayıp ön cama uygulama yapmak daha etkili oluyor.
bunlarda final fotoğrafları.
teşekkürler Talha tekrardan güzel sohbet ettik.
c.tesi akşam eve giderken Korgün abi mesaj attı. Tam zamanı bile kararlaştıramadık.Şarjım bitti geç döndüm ona da. Pazar sabah konuşup 12de yapalım dedik.
Talha'ya konuk olduk.Sağolsun yerini o da açtı bize Özgür gibi
Aracım her zamanki gibi kirliydi tabiki
Talha'nın garaj çok güzel geniş sessiz ve sıcak olunca pazar günü soğuğa rağmen uygulama yapabildik.
araçları çektik garaja. yanımda prewash vardı. Onu foam kullanarak uyguladım. Ardından zymöl şampuan
Özgür'ün uyguladığı titanium hala etkisini gösteriyor. 3 kere yıkama gördü.
ıslakken finale sıktım kuruladım. hızımı alamayıp kuruyken de sıktım.sonuç şöyle bir şey
İnatla jant kapağı takmıyorum.
benim iş bitince yer değiştik. sıra Korgün abi de
Korgün abinin ön camında silecek izleri vardı. yanımda da soft99 compound z vardı. onu uyguladım uygulaması basit. koruma öncesi bunu uygulayıp ön cama uygulama yapmak daha etkili oluyor.
bunlarda final fotoğrafları.
teşekkürler Talha tekrardan güzel sohbet ettik.