Yine ufak çaplı bir buluşma ile karşınızdayım. İlk mini buluşmada Özgür ile 2'li bir buluşma olmuştu. Ardından baktık Pendik-Tuzla tayfası kalabalık dedik bir buluşma daha yapalım. Konuştuk ettik acele bir şekilde ayarlanmış hazırlıksız bir buluşma için ev sahipliği yaptı Talha kardeşim sağolsun. Bu sefer 2.buluşma da daha kalabalıktık. Tam 3 kişi olmuştuk. Acele olmasaydı Özgür'de katılacaktı gerçi ama dedik bu olmadı 3.buluşmayı yapalım. Sonunda o gün geldi ve daha bir planlı bir şekilde buluşmayı yaptık. Her şey tamamdı. Hazırlıklar kadro her şey güzeldi. Yine Talha sağolsun yerini açtı bizlere. Güzel bir buluşma oldu. Hafta içi iş çıkışı olması tabi ki zamanı kısıtladı ama yine bizleri uygulama yapmaktan alıkoymadı bu durum.
Dikkat bu bir uyarıdır! Bu konu aşırı görsel içerip, kota düşmanıdır. Ayrıca çamura bakmaktan rahatsız olabilecek siz sevgili detay dostlarını önceden uyarmak isterim.
Geçelim görsel şölene...
Korgün abi erken gelmiş başlamıştı ön yıkama yapmaya ben geldiğimde.
Özgür gelince yıkama için öne geçtim çünkü Özgür ile işim uzun sürecekti. Hain planlar ile yıkamaya başladım aracı.
Karşınızda betonline donanımlı Linea'm
foam öncesi Valet pro prewash... göz kararı 1:10 sulandırma yaptım sanırım.
tabi kirler çok olunca foam işini görürken herkes sıkılmaya başladı bekledik durduk
mekan sahibimiz Talha
yıkama işi bitince sonuç bu şekilde oldu
yıkama işi bitince sonuç bu şekilde oldu
hemen yer değiştik. Korgün abi aracı yıkarken bende yavaştan Özgür'ü polisaj için ikna çabalarına başladım
aracımın ön kaputunun durumu bu şekilde
bolca taş izleri ışık altında kabak gibi ortaya çıktı. bir şekilde bu görüntüden kurtulmam gerek
Özgür söz verdiği gibi glaze yapmaya başladı. Hayatında hiç makine tutmamış ben izliyorum.
deneme tahtasına döndü ön kaput bilen bilmeyen herkes makine ile daldı acımadan Yasin kardeşim sağolsun o da emek verdi
azcıkta biz uğraşalım dedik ve başladık. Boya yakma ihtimali olmadığını öğrenince giriştim glaze atmaya
Glaze parlattı tabi ki. Ancak onu tam gösterecek bir fotoğraf elimde mevcut değil.
diğer tarafta da yıkamalar bitmişti.
deneme tahtasına döndü ön kaput bilen bilmeyen herkes makine ile daldı acımadan Yasin kardeşim sağolsun o da emek verdi
azcıkta biz uğraşalım dedik ve başladık. Boya yakma ihtimali olmadığını öğrenince giriştim glaze atmaya
Glaze parlattı tabi ki. Ancak onu tam gösterecek bir fotoğraf elimde mevcut değil.
diğer tarafta da yıkamalar bitmişti.
biz hala uğraşıyorduk. Özgür bilgilerini aktarıyor öğrencilerine
leon'a hızlı cila. Özgür bir orada bir burada maşallah
Glaze atarım diyordu fakat ne kadar istemese de olmaz dese de Özgür'e bir paneli pasta atmaya ikna ettim
sol ön çamurlukta dikine (sürtünme izi gibi) ve kuş pisliği yanığı gibi bir leke vardı. ilk etapta menzerna 400 + yün ped
öncesi
yün ped sonrası (hafif hareler vardı fotoda belli değil)
ardından tabiki menzerna 3800
final
sol ön çamurlukta dikine (sürtünme izi gibi) ve kuş pisliği yanığı gibi bir leke vardı. ilk etapta menzerna 400 + yün ped
öncesi
yün ped sonrası (hafif hareler vardı fotoda belli değil)
ardından tabiki menzerna 3800
final
gönül ister ki aracın her yanı böyle olsun ancak tabi zaman kısıtlı. tek panel oldu bu da olan yer ile olmayan yer farkı.
damlacıklar yaptığımız su testinden kalma.
damlacıklar yaptığımız su testinden kalma.
Geldikleri için Özgür - Yasin - Erdem - Korgün ve mekan sahibi Talha'ya teşekkür ederim. Çok güzel gülerek eğlenerek ve kendi adıma söyleyeyim öğrenerek zaman geçirdik.
Moderatör tarafında düzenlendi: