merhaba arkadaşlar benzinlik tayfasının genel problemi olan köpük sorunu yıllardır uğraşan biriyim. ilposanlar alta foamlar kwazarlar vs bayağı bir mücedale verdim. uzun süredir kullandığım xiaomi - alta foamdan memnundum ama xiaomi bozuldu bir çalışıp bir çalışmamaya bağlayınca ki ben bataryasıbı bir kere değiştirdim sonunda gitti. şimdi forumda einhell kompressör kullananlar var oda bana mantıklı gelmedi 2 nedenden kocaman alet çok fonksiyonlu ama taşınabilir gibi değil birde şuan alınacak fiyatta değil. dedim şansıma artık bu mioji 10s pro çift bakır motor 6000mah batarya ne çıkarsa dedim fiyatta uygun 600tl hepsiburadada hatta dün yüzde 15 indirim yapmıştı 510 a verdi ben 550 almıştım iptal edip almadım yeniden.
gelelim ürüne ben alta foamda sürekli basınç alırken xiaomi 4.0 bara pompayı ayarlayıp sürekli tetikte 1.7 bara düşüyordu ve performans idare eder konumda oluyordu yani tam bir foamlance gibi olmuyordu ancak bunda 4.0 ayarladım 2.63 bardan aşağı düşmedi tam performans foamlance olarak çalıştı aşağıdaki videodan bakabilirsiniz ciddi anlamda ucuz iyi bir ürün ben çok memnun kaldım fiyat konusunda çok iyi f/p tam basınç çok iyi mis mis almak isteyen hiç başka bir şey bakmasın derim ben.
Mioji 10S Pro 6000 Mah LED Aydınlatmalı Taşınabilir Kompresör Lastik Hava Pompası
https://www.hepsiburada.com/mioji-1...XF7?magaza=Sherman&url_src=ios-product-detail
gelelim ürüne ben alta foamda sürekli basınç alırken xiaomi 4.0 bara pompayı ayarlayıp sürekli tetikte 1.7 bara düşüyordu ve performans idare eder konumda oluyordu yani tam bir foamlance gibi olmuyordu ancak bunda 4.0 ayarladım 2.63 bardan aşağı düşmedi tam performans foamlance olarak çalıştı aşağıdaki videodan bakabilirsiniz ciddi anlamda ucuz iyi bir ürün ben çok memnun kaldım fiyat konusunda çok iyi f/p tam basınç çok iyi mis mis almak isteyen hiç başka bir şey bakmasın derim ben.
Mioji 10S Pro 6000 Mah LED Aydınlatmalı Taşınabilir Kompresör Lastik Hava Pompası
https://www.hepsiburada.com/mioji-1...XF7?magaza=Sherman&url_src=ios-product-detail