Mjjc Detailforum'a Özel İndirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

MJJC'ye forumdan bahsettiğim bir mail attım ve indirim rica ettim saolsunlar mailime dönüş yaptılar, tüm ürünlerde geçerli yüzde 10 oranında, indirim kodu tanımladılar. (Foam connon pro nazarında bakarsak güncel kurdan 84 tl'lik bir indirim) Kendilerini forumada davet ettim, üye olmaları yönünde. :)
Satın alma linki;
https://www.mjjc.com/collections/foam-cannon/foam-cannon-pro/?ref=2619
İndirim kodu: ARDAGUVEN10

Son düzenleme:

mjjcfoamlance

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Guangzhou, China

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler Arda forum için faydalı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emeğiniz için teşekkürler ancak MJJC kampanya kodunu AliExpress için tanımlasa daha anlamlı olurdu. MJJC sitesinde kargo 9$, AliExpresste 4$. MJJC de kargo bedel farkı kodun avantajını kapatıyor ne yazık ki.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeğiniz için teşekkürler ancak MJJC kampanya kodunu AliExpress için tanımlasa daha anlamlı olurdu. MJJC sitesinde kargo 9$, AliExpresste 4$. MJJC de kargo bedel farkı kodun avantajını kapatıyor ne yazık ki.
MJJC nin sitesinde ''DHL/FedEx/EMS/e-EMS/ZhuanXian:5,90 dolar'', Aliexpreste, aliexpress standart shipping olan 4.67 dolar... Mjjcden aldığında kargo bedava gibi, fatura bedelini düşük yazmalarını rica edersin vergi avantajında olur. Bana gönderirken ürün bedeli 30 dolar yazılmış 94 tl vergi ödedim. Alide 176 lira civarı vergi çıkıyor ;)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Emeğinize sağlık, forumumuzn bu şekilde benimseniyor oluşu büyük gurur kaynağı. Tebrik ediyorum. Ve aktif forumlar diliyorum:D:saskin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...