İnceleme Mjjc Foam Cannon PRO inceleme videom

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Foam lance'li günlerimi özledim ya. Sahi ya, seneler önce atas'tan aldığım foam lance'im nerede acaba ? Tıkandı, temizlemek ile uğraşamadım, bir kenara koydum. Zaten, kullandığım makina ile foam lance uyumlu değil. Netice, emeğine sağlık, güle güle kullanasın :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Foam lance'li günlerimi özledim ya. Sahi ya, seneler önce atas'tan aldığım foam lance'im nerede acaba ? Tıkandı, temizlemek ile uğraşamadım, bir kenara koydum. Zaten, kullandığım makina ile foam lance uyumlu değil. Netice, emeğine sağlık, güle güle kullanasın :)
Hakan abi teşekkürler desteğin için, Atas Vinet li günler aklıma geldi Atas diyince sen :D Ön yıkama işini nasıl hallediyorsun abi köpük tankı mı mevcut?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hakan abi teşekkürler desteğin için, Atas Vinet li günler aklıma geldi Atas diyince sen :D Ön yıkama işini nasıl hallediyorsun abi köpük tankı mı mevcut?
Yok ya keşke olsa, el pompası ile hallediyorum .(tövbeee, bu yaşta da böyle yazınca kafa başka yerlere gidiyor :D :D )

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Serdaldonmez

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Hocam güzel inceleme olmuş elinize sağlık. Bu arada çekimi aksiyon kamerası ile mi yaptınız ve eğer öyleyse hangi kamerayı kullanıyorsunuz ?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için teşekkürler.
Rica ederim.

Hocam güzel inceleme olmuş elinize sağlık. Bu arada çekimi aksiyon kamerası ile mi yaptınız ve eğer öyleyse hangi kamerayı kullanıyorsunuz ?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Bu videom telefon ile çekildi. Bazı videolarımda aksiyon kamerası kullanıyorum 2. çekim açısı olarak, Hericam h2, fakat tavsiye etmem, sarj yetersiz ve mikrofon girişinin olmaması en büyük dezavantajı..