İnceleme Mjjc Foam Cannon Pro / Kärcher K2 Orijinal Foam Lance Karşılaştırması

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu karşılaştırmadaki amacım, foam lance gerçekten köpük performansı için önemli etkiye sahip mi yoksa şampuanmı daha önemli diye soran arkadaşlar için diyebilirim... Kärcher orijinal kullanırken amannn ne kadar farkeder ki görüşündeydim, hazne küçükülüğü hariç sorunum yoktu sanıyordum :D Kaliteli şampuanda kullansam, köpük performansı yetersizdi ama hiç yoktan iyidir, pompa ile atmaktan iyidir, diye kendimi avutuyordum. :D Mjjc'yi öncesinde @Berkay sayesinde deneyimlemiş, farkı görmüştüm, beğenmiş ve alınacaklar listesine eklemiştim. Özellikle Magifoam uzun süre tutunması konusu, geç akması beni etkilemişti, ama Kärcherde bunu yapamamıştım :D
Neyse gerisi videoda iyi seyirler :D

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Elinize sağlık, dediğiniz gibi çok fark ediyor. Makine varsa hangi marka olduğu çok fark etmez ama kaliteli bir foam lance edinip uzun yıllar rahat etmek lazım. Mükemmel keyif veriyor. Tek sıkıntısı el pompalarına göre tüketim daha fazla ancak inan hiç gözüme batmıyor. :D
Karcherin ucu fl ye ulaşacak imkan yoksa kullanılır hiç yoktan iyi ama kesinlikle para verilmez.
Karcherin ekipmanları güzel olur genelde kir sökücü ucu olsun yer yıkama aparatları olsun hep beğenirim ama niyeyse foam lance yapmak istemiyorlar gibi.
Birde karcher aparatla PW gibi ıslak uygulanan herhangi bir ürünle test edebilir misiniz ? Ben mesela MJJC'ye kıyıp da içine PW koyamıyorum. En azından o tarz şeylerle kullanıp ilerde tıkanırsa da tıkansın deyip kullanılabilir.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık, dediğiniz gibi çok fark ediyor. Makine varsa hangi marka olduğu çok fark etmez ama kaliteli bir foam lance edinip uzun yıllar rahat etmek lazım. Mükemmel keyif veriyor. Tek sıkıntısı el pompalarına göre tüketim daha fazla ancak inan hiç gözüme batmıyor. :D
Karcherin ucu fl ye ulaşacak imkan yoksa kullanılır hiç yoktan iyi ama kesinlikle para verilmez.
Karcherin ekipmanları güzel olur genelde kir sökücü ucu olsun yer yıkama aparatları olsun hep beğenirim ama niyeyse foam lance yapmak istemiyorlar gibi.
Birde karcher aparatla PW gibi ıslak uygulanan herhangi bir ürünle test edebilir misiniz ? Ben mesela MJJC'ye kıyıp da içine PW koyamıyorum. En azından o tarz şeylerle kullanıp ilerde tıkanırsa da tıkansın deyip kullanılabilir.
Evet dediğiniz gibi Kärcher foam lance konusunda pek atılım yapmıyor :) Çok iyi fikir foam ile hızlı cila atmak aracı yıkadıktan sonra fısfıslamak biraz zorluyor elim ağrıyor :D Kärcher bu şekilde değerlendirebilirim videosunuda çekerim, yaklaşık 400 500 ml kullanıyorum her uygulamada, Kärcherin hazneside o civarda bir kapasiteye sahip :D
Bu arada Polytop hızlı cilayı foam lancede şampuan karışımı içindede ekleyerek kullanabiliyorsunuz cilalı şampuan oluyor direkt :D

trbvm

Çaylak Detaycı
Üye
tam alma arifesindeyim. Foam Cannon S için 800 TL vermeye değer mi değmez mi hesabı yaparken dün vazgeçmiştim sipariş vermekten. Bugün videoyu görünce yeniden alma isteği oluştu ::D

mre

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, foruma giriş amacım tam olarak böylesi bir içerik arayışıydı. Bir süredir K5 için fl araştırıyorum. Bütçe kaynaklı MJJC için alternatif bakıyorum ancak pek seçenek yok. Karcher fl düşündüğümden çok daha verimsizmiş bunu da sayenizde görmüş oldum. MJJC ye alternatif olarak önerebileceğiniz bir ürün olursa değerlendirmek isterim.
Teşekkürler.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
tam alma arifesindeyim. Foam Cannon S için 800 TL vermeye değer mi değmez mi hesabı yaparken dün vazgeçmiştim sipariş vermekten. Bugün videoyu görünce yeniden alma isteği oluştu ::D
Alın alın mutlu ediyor ürün. Aşağıdaki linkten alabilirsiniz, direkt Mjjc nin kendisi, hatta not olarak fiyatı düşük göstermelerini rica edin(20/25 dolar gibi) faturada, vergi avantajı sağlarsınız.

https://www.mjjc.com/collections/foam-cannon/foam-cannon-pro/?ref=2619

Şimdi mail attım Mjjc'ye foruma özel indirim tanımyalabilirler mi diye. Belki indirimde alırsak iyi olur :)

Son düzenleme:

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, foruma giriş amacım tam olarak böylesi bir içerik arayışıydı. Bir süredir K5 için fl araştırıyorum. Bütçe kaynaklı MJJC için alternatif bakıyorum ancak pek seçenek yok. Karcher fl düşündüğümden çok daha verimsizmiş bunu da sayenizde görmüş oldum. MJJC ye alternatif olarak önerebileceğiniz bir ürün olursa değerlendirmek isterim.
Teşekkürler.
Aslında Mjjc alternatif olarak çıktı F/P olarak fakat kendilerini epey geliştirdiler, sonuç ortada, kurlar vergiler v.s maalesef bizde avantajını biraz yitirdi.

Elinize sağlık. Hiç maceraya gerek yok. Mjjc devam.
Destediğiniz için teşekkürler, katılıyorum size. :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi