Autobrite almak durumunda kaldım henüz kullanmadım umarım 135 barla tatmin edici bi köpük performansı olur, köpük kalınlığıyla ilgili tavsiyeniz olursa beklerim
Autobrite almak durumunda kaldım henüz kullanmadım umarım 135 barla tatmin edici bi köpük performansı olur, köpük kalınlığıyla ilgili tavsiyeniz olursa beklerim
doğru şampuan oranını ayarlamak mesele. 130 bar makine 50ml vonix v floc 450ml su ile traş köpüğü gibi atıyor. Foam lance dancing boar. Magifoam kullanınca öyle yogun oluyorki köpük lacivert aracı beyaza boyuyor resmen kışın 10dk öyle kalıyor
Bende Mjjc v3 alacakken Bearform aldım. Nilfisk 150 bar ve kısa tetik tabanca ile kullanıyorum gayet memnunum. Elimde Flowey B33 (yanlış hatırlamıyorsan bu ürün) mevcut. Karışımı göz kararı yapıyorum. Verdiği köpükten oldukça memnunum. Daha fazla köpük yapabilen bir snow foam ile köpük oranı artacaktır. Mjjc yi kullanmadım fakat arada ki fiyat farkı nedeni ile Bearforcun kimseyi pişman edeceğini zannetmiyorum. Bende ki ürünü pirinç olan ürün.
Merhaba. Açıkçası ben memnunum. Aradaki fiyat farkını düşündüğümüzde Bear Force gayet mantıklı geliyor. Elimde ki şampuanlar foam lance için tam olarak uygun değil. Kaliteli güzel köpük yapan bir şampuan ile daha yoğun bir köpük elde edilebilir.
Snow foam ların içindeki Mesh filtrelerinde 3.7Gr ve 5GR olarak 2 çeşidi var. Belki Bear force'da 3.7GR'lık versiyon kullanılmıştır. içindeki filtreyi değiştirip deneyebilirsiniz.
Belki aradaki fiyat farkını ucuza kapatmış olursunuz.
Ben şimdi bear force foam lance ile birlikte standart 5 Gr filtreye ilaveten extra 3 katmanlı ( mjjc tipi ) ve extra performans verdiği söylenen 5 katmanlı filtrelerden de sipariş ettim . Makinem Karcher HD 7170 sonuç ne olacak merak ediyorum