Arkadaşlar Aliexpressten aldığım. Mjjc Nozul karcher için olan dereceli nozulları test ettik ben çok beğendim karcherin ayarlı sistemine göre verimi çok yüksek basınç artışı değil ama etkisi arttı daha ince toz haline getiriyor suyu ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
MJJC Brand with High Quality Water Spray Lance Water Wand Nozzle for Karcher K Series Pressure Washer with 5 spray tips-in Water Gun & Snow Foam Lance from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
@Samet emeklerine tşkler başkan.
Dikkat edilmesi gereken bir noktası var videoda gözükmekte önce nozulu taktıktan sonra yere doğru tutun öyle tetiğe basın hata yapıp tam oturtmazsanız bizimki gibi cama çarpabilir
Ama zarar verecek boyuta değil çünkü kenarları plastik firma bunu düşünmüş.
MJJC Brand with High Quality Water Spray Lance Water Wand Nozzle for Karcher K Series Pressure Washer with 5 spray tips-in Water Gun & Snow Foam Lance from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
@Samet emeklerine tşkler başkan.
Dikkat edilmesi gereken bir noktası var videoda gözükmekte önce nozulu taktıktan sonra yere doğru tutun öyle tetiğe basın hata yapıp tam oturtmazsanız bizimki gibi cama çarpabilir