İnceleme Mjjc Pressure Washer Trigger Gun V2.0 kısa yıkama tabancası inceleme

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ürünün daha önce kutu açılışını yapmıştım, ürüne gelirsek gerçekten rahatlıkmış, çeşitli uçlarının olması hem basınç hem kullanım alanı açışından çeşitlilik sağlıyor, tüketimdede biraz düşüş olduğunu tespit ettim, ergonomik ve basit yapısı özellikle sökme takma konusunda pratiklik sağlıyor, ben ürünü beğendim.

Almayı düşünen olursa;
Yüzde 10 İndirim Kodu: W54QCBN2RXK1 Satın alma linki, Kısa Tetikli Tabanca V2.0 – MJJC Köpük A.Ş.

Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teşekkür ederim, 69 dolar ama kupon ile 59 dolar civarına geliyor, 225 tl kadar gümrük vergisi çıktı. Tabi bana firma inceleme yapmam için gönderdi sadece gümrük vergisi ödedim.
Ürünüze hayırlı olsun hocam.
Geçen cumartesi kanalımdan bir video izlemiş ve mjjc kanalından bana yeni çıkan foam lance s v3.0 olan denememi teklif etti ve ücretsiz olarak göndermesini istedi bende maileşerek anlaştık. Hayatımda ilk defa ücretsiz dememem için teklif aldım
Vergisi ne kadar gelebilir acaba hocam

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürünüze hayırlı olsun hocam.
Geçen cumartesi kanalımdan bir video izlemiş ve mjjc kanalından bana yeni çıkan foam lance s v3.0 olan denememi teklif etti ve ücretsiz olarak göndermesini istedi bende maileşerek anlaştık. Hayatımda ilk defa ücretsiz dememem için teklif aldım
Vergisi ne kadar gelebilir acaba hocam
Fatih Merhaba, özelden yazıyorum.