İnceleme Mjjc Pro V3.0 Foam Lance inceleme

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,

Sanırım Tr'de ilk inceleme, mekanını bana açıtğı için Master Detailing @Berkay a teşekkür ederim.

Ürün bence Mjjc nin şuan kadar ürettiği en iyi ürün diyebilirim. Cannon Pro V2.0 ve Canon S v.2.0 da gayet güzel ürünler, köpük konusunda bir eksikleri yok, plastik kalitesi, pratikliklik, kutulama v.b konularda Pro V3.0 farkını belli ediyor.
İyi seyirler.

MjjcTürkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,

Sanırım Tr'de ilk inceleme, mekanını bana açıtğı için Master Detailing @Berkay a teşekkür ederim.

Ürün bence Mjjc nin şuan kadar ürettiği en iyi ürün diyebilirim. Cannon Pro V2.0 ve Canon S v.2.0 da gayet güzel ürünler, köpük konusunda bir eksikleri yok, plastik kalitesi, pratikliklik, kutulama v.b konularda Pro V3.0 farkını belli ediyor.
İyi seyirler.

Yakın zamanda tam anlamıyla türkiye pazarında satışlarımıza başlayacağız . Şuanda mjjc den verilen siparişler 3 günde müşterilerimize ulaşıyor. Memnuniyeti en üst seviyede tutmak tek amacımız . Bol bol köpüklü yıkamalar inceleme için teşekkür ederim.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Yakın zamanda tam anlamıyla türkiye pazarında satışlarımıza başlayacağız . Şuanda mjjc den verilen siparişler 3 günde müşterilerimize ulaşıyor. Memnuniyeti en üst seviyede tutmak tek amacımız . Bol bol köpüklü yıkamalar inceleme için teşekkür ederim.
Güzel fiyatlar ile bekliyoruz sizleri

alperg2

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
benimde nilfisk için kullandığım snow foamer kapak kısmı kırıldı nerden temin edebilirim acaba inceleme için emeğinize saglik

tunahangundogan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Merhabalar sipariş nereden verebilirim?

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
mjjc.com üzerinde sipariş verebilirsiniz. Türkiye deposundan gönderiliyor ürün. yüzde 10 indirim için ARDAGUVEN10 Kodunuda girebilirsiniz.
Ben sinizin kodunuzla verdim sipariş ayın 20 sinde ancak, daha kargolanmadı.
Shipping method
Express International böyle yazıyor. Acaba yurt dışından mı gelecek. Birde bosh 36v100 bataryalı cihaz için mjjc pro 3.0 foam lance ve kısa tetik aldım ama çok pahalı tuttu. Benim cihaz için değer mi sizce bu ürünler

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Shipping method
Express International böyle yazıyor. Acaba yurt dışından mı gelecek. Birde bosh 36v100 bataryalı cihaz için mjjc pro 3.0 foam lance ve kısa tetik aldım ama çok pahalı tuttu. Benim cihaz için değer mi sizce bu ürünler
@MjjcTürkiye ilgilenebilirmisiniz?

MjjcTürkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Shipping method
Merhaba mjjc.com dan emre ben bana ulaşabilirmisiniz sorunu hemen çözelim . 0501 754 96 62 numaralı whatsap hattından bana yazarmısınız .