Mothers Back To Black Tire Shine

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Merhaba, ürün testlerine biraz aranın ardından devam ediyoruz ;)
Bugünkü test konuğumuz, ürünlerinden bazıları gerçekten fiyat-performans olan bazı ürünleri de gerçekten kötü olan Mothers markasının Back to the Black Tire Shine lastik parlatıcısı.

Ürün tanıtımı:

Mothers back to black lastik parlatıcı sayesinde şov kalitesinde parlaklığı korumak için dayanıklılık ve koruma arasında seçim yapmak zorunda kalmayın.
Bildiğiniz ve güvendiğiniz, kendini kanıtlamış Back-to-Black yüzey bakım teknolojisi kullanılarak formüle edilen Back-to-Black Lastik Parlatıcı çok parlak, uzun ömürlü ve koruyucu bir bariyer oluşturarak lastiklerinizin daha uzun süre daha siyah görünmelerini sağlar.

Uygulama şekli:

En iyi sonuç için kuru ve temiz yüzeylere uygulanmalıdır.
1. Ayarla (İnce - Geniş) 
Sprey ayarını lastiğinizin yanak profiline göre yapın.
İnce yanaklar için püskürtücü ucu dışarı çekin.
Geniş yanaklı lastikler için püskürtücü ucu içeri itin. (Bence güzel düşünülmüş bir özellik olmuş lastik parlatıcılar içerisinde)
2. Püskürt
Şişeyi yüzeyden 13-15 cm uzakta tutarak, Back to Black Tire Shine'ı lastiğinizin yanaklarına direk olarak püskürtün.
3. Sil
Ürünün yüzeye işlemesi için birkaç dakika bekleyin ve ürün fazlasını yumuşak temiz bir havlu bez veya mikrofiber bez ile yüksek parlaklığı ortaya çıkarmak için silin.

Uygulama videosu:

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zOUkNbaYnOM[/video]

Uygulama sonrası fotoğraflar:

1.Gün - 0 km

5.Gün - 100 km sonrası

Hava durumu: Güneşli ve açık

11.Gün - 250 km sonrası

Hava durumu: Hafif yağmurlu, zaman zaman güneşli

18.Gün - 400 km sonrası

Hava durumu: Yağmurlu

24. Gün - 550 km sonrası

Hava durumu: Güneşli ve açık

Sonuç:

Ürünün uygulandığı andaki final parlaklığı güzel sayılır, parlak sevenleri tatmin edebilir. Ancak uygulamadan sonraki günlerde özellikle yağmurlu havalarda performansı oldukça düşük. Başka markalarda daha iyi olan ve aynı fiyat segmentinde daha başarılı olan ürünler var. Bir dahakine tercih etmeyeceğim bir ürün.

Uygulanabilirlik: (10/10)

Uygulaması oldukça kolay, yukarıda da belirttiğim gibi sprey şişesinde gelen özellik sebebiyle geniş ya da dar lastik yanaklarına kolayca uygulama yapabiliyorsunuz, ancak fotoğraflarda da görünen bir ürünün köpürmesi bana ilginç geldi, neden olduğunu anlayamadım bir türlü.

Parlaklık: (8/10)
Test etmiş olduğum bazı ürünlerden örneğin Soft99 Pure Shine ürününün bir tık altı kadar bir parlaklık seviyesine sahip, tercih meselesi tabi ki. Ben çok parlak sevmiyorum :) En azından parlaklığı çok üzün sürmüyor birkaç gün sonra matlaşıyor.

Dayanıklılık: ( 6/10)

Ürünün dayanım performansı oldukça düşük. Bu tabi ki yapılan km miktarına, uygulamadan sonraki gün sayısına ve hava şartlarına göre değişken gösteriyor ancak, ürünün suyla teması olduğunda etkisi oldukça azalıyor. Benim test koşullarımda 5-6 gün de bir 150-200 km yol aldığımı  ve zaman zaman yağmurlu havalarda kullandığımı göz önünde bulundurursak daha çok yol alan kullanıcılarda dayanımı daha az olacaktır. Yani büyük çoğunluğu kullanıcıya bağlı bir dayanıklılık  söz konusu diyebiliriz.

Fiyat: (8/10)

710 ml - 45 TL
Fiyatı, ürünün miktarı dikkate alındığında makul sayılabilir, ancak fiyat-performans anlamında düşünürsek, çok cazip olmadığını görebiliriz.  Çok iyi indirimlere denk gelirseniz 2-3 günde bir kullanmak üzere satın alabilirsiniz. Dileyen bu fiyattan da deneyebilir :)

Şimdilik testimiz bu kadar.
Başka bir ürün testinde görüşmek üzere.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Test için teşekkürler parlak final sevenler için alternatif bir ürün olabilirim

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Guzel inceleme olmus elinize saglik. Bu lastiklerde parlak finali bir turlu sevemedim gitti cok yapmacık geliyor sanki yikamalarda kola ile parlatilan lastikler gibi :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık test için teşekkürler, özlettin testlerinle beraber kendini.Ürün olsa da olur, olmasa da dedirtti bana.Fakat sprey olayı çok başarılı.alıp içindekini bitirip sprey başlığı kullanılabilir:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.

Bende lastikte yaldır yaldır parlaklığı sevmiyorum.

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Teşekkür ederim herkese :) Verdiğimiz aranın ardından testlerin devamı gelecek ;)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Başarılı test için teşekkürler
Aslında ben parlak seviyorum yani bana hitap ediyor
Ama 2 3 günde bir uygulamak için pahalıymış

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Test için teşekkürler.Fiyatı biraz yüksek ürünün muadillerine göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Teşekkürler arkadaşlar :) Elimde 20 kadar lastik parlatıcı oldu sanırım, ama gözüm hep başka bir markada :) Şu rulo ile sürülen oldukça meşhur bir marka var çok methediliyor, bilenler bilir onu da bi aldım mı testini yapıp paylaşacağım :D

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Test için teşekkürler
Fiyatı 710 ml ürün için oldukça yüksek. Aynı rakama yerli malı 5 litrelik ürün alınabilir. Günde 5 vakit sürülür :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık,yine oldukça detaylı bi inceleme olmuş.Ürün hakkında akla gelebilecek tüm soruları cevaplar nicelikte

Konuyu okurken kendimi detailingworld’de ürün incelemesi okur gibi hissettim.Forum dw yolunda ilerliyo sanki :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
test süper yine . ürünü bende kullandım. fiyat harici aslında güzel ürün. kir maskelemesi beni memnun etmişti. ucuz kıstırılırsa bir seçenek güvenilir bir marka .

serdar8424

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Çok Teşekkür ederim Murat ve Ege :) Beğendiyseniz ne mutlu, testlere devam :D