Duyuru Mts Kimya İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyeleri Foruma Özel Kampanyalar serisinde 47. kampanyamızı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.:partix:

Detail Forum üyeleri e özel olarak MTS KİMYA | Araç Temizlik-Bakım Ürünleri sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde Detail Foruma ' özel hediye çeki ile %20 'ye varan indirimlerle ürünlere sahip olabilirsiniz.:gulumsemex:
Bu indirim oranı yükseltilmemiş fiyatlardan perakende satış fiyatları üzerinden olacak şekilde hazırlandığınıda sizlerin bilgisine sunuyoruz.

İsteyen üyelerimiz MTS Kimya'nın İzmir Bornova'da bulunan showroomunu ziyaret edip, aynı indirim oranlarından faydalanabilirler.

Adres : Ümit Mahallesi Hacılarkırı Cd. 1411/7 Sokak Bornova İş Merkezi B Blok No:4/I, 35030 Bornova/İzmir
Whatsapp ve Telefon Destek Hattı: 0535 251 74 11

Hediye Çeki Kodu : DETAILFORUM
İndirim Kampanyası Bitiş Tarihi : 08.10.2023
2,000 TL ve üzeri siparişlerde de KLIN Zero Mikrofiber Aplikatör hediye:)
Hediye Çeki sadece DetailForum.com üyelerine özel olmakla birlikte üyelik bilgileriyle eşlemeyen siparişler iptal edilecektir.:cool:

İndirim Oranları :

Kampanya için @MTS KİMYA 'ya teşekkür ediyorum.

Herkese Keyifli forumlar ,İyi alışverişler dilerim.:gulumsemex:

Son düzenleme:

MTS KİMYA

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İZMİR
Merhaba DetailForum Ailesi,

Öncelikle aranıza hoş geldik diyor, bu kampanyamızın uzun süreli bir iş ortaklığının başlangıcı olmasını diliyoruz. Firmamızdan kısaca bahsedersek; Fra-Ber, Innovacar, EPOCA ve Mx-Pro markalarının Türkiye distribütörüyüz. Showroom ve depomuz İzmir Bornova'da. Aynı zamanda @MG Polisaj firmasının markalarının (Menzerna, GYEON, FLEX Tools, IK Sprayers, SGCB, KLIN Korea gibi.) yetkili Ege Bölge dağıtıcısıyız.

Uzun yıllardır toptan kanalda ve sahada araçlarımız ile araç temizlik ve bakım ürünlerinin satışını yapıyoruz. Bu sene Haziran ayı itibariyle de online satış kanallarımızı kurup, sizlerle daha yakından iletişim içerisinde olabilmek için çalışmalarımızı başlattık.

Tüm sorularınız için sizlere 7/24 destek olmaya ve görüşlerinizi dinlemeye tüm ekibimiz ile hazırız.
Sevgiler, keyifli detaylar.

Son düzenleme:

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Hayırlı olsun kampanya için teşekkür ederiz. Yalnız sitenizdeki çoğu üründe fiyat bilgisi için iletişime geçin ibaresi var bunları düzeltecek misiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kampanya için teşekkür ederiz ve hayırlı olsun. Üye oldum.
Denemek için herhangi bir ürünü sepete ekle deyince bir sorun oluştu hatası alıyorum.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Kampanya için teşekkür ederiz ve hayırlı olsun. Üye oldum.
Denemek için herhangi bir ürünü sepete ekle deyince bir sorun oluştu hatası alıyorum.
Bendede aynı sorun var . Firmaya mesaj attım ama hala sitede bakım çalışması mı yoksa ürünlerde düzenleme var ondan dolayı mı bilmiyorum. Bende sepete ekleme yapamıyorum.

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MTS KİMYA

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İZMİR
Hayırlı olsun kampanya için teşekkür ederiz. Yalnız sitenizdeki çoğu üründe fiyat bilgisi için iletişime geçin ibaresi var bunları düzeltecek misiniz?

Merhaba, mobil versiyonda bir hata tespit ettik. Düzeltmek için çalışıyoruz. Masaüstü bilgisayarlardan giriş yaptığınızda sorun yok. Bu şekilde deneyebilirsiniz.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, mobil versiyonda bir hata tespit ettik. Düzeltmek için çalışıyoruz. Masaüstü bilgisayarlardan giriş yaptığınızda sorun yok. Bu şekilde deneyebilirsiniz.
Hocam yukarıda dediğim gibi masaüstü bilgisayarlardan sepete ekle deyince "bir sorun oluştur" hatası alıyorum.

MTS KİMYA

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İZMİR

Merhaba, belirttiğiniz ibareli ürünler stokta kalmayan ürünlerdir. Yeni GYEON ürünleri önümüzdeki hafta başı stoklara girecek. Ama diğer markalarda şu an için bir stok girişi olmayacak.

MTS KİMYA

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İZMİR
Merhaba, hem mobil hem masaüstü platformlarımızdaki sorun giderilmiştir. Güvenle alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Aksaklık için kusura bakmayın lütfen.
Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...