Nanolex interior cleaner inceleme

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba bmw uygulamasına başlamış bulunmaktayım. (1-2 haftaya deyaylı uygulama konusu gelecek) Öncelikle iç kısımdan başladım iç kısımlarda ortak alımdan aldığımız nanolex interior cleaneri iç kısım ve deri aksamda denedim.

Öncelikle ürünün uygulaması çok kolay ve rahat arkasında kesinlikle hiç bir kalıntı bırakmıyor. Soft güvenli bir ürün temizlik gücü fena sayılmaz. Doygun mat bir finali var direksiyon da güzel bir matlık bıraktı.

Resimler ışık altında çekilmesine rağmen hariçten bir parlama yok.

DENİZLİ

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık hocam. Dikkatimi çeken başka bir ayrıntı da 96-2003 li yılların aracı olmasına rağmen kalite kokuyor aracın içi. ;)

mulusen

Çaylak Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık hocam. Dikkatimi çeken başka bir ayrıntı da 96-2003 li yılların aracı olmasına rağmen kalite kokuyor aracın içi. ;)
E39 çok kaliteli araçtır, 1 sene sahip oldum 25.000km yol yaptım ama halen doyamadım :) Benim için sahip olduğum araçların nirvanasıydı. Model yılından çok önde bir araç, bendeki 2001 525i idi, içi bu renk dışı da orient blue. :)

Bu arada elinize kolunuza sağlık, bu ürün diğer temizleyiciler gibi belli oranlarda sulandırılıp kullanılabiliyor mu?

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
E39 çok kaliteli araçtır, 1 sene sahip oldum 25.000km yol yaptım ama halen doyamadım :) Benim için sahip olduğum araçların nirvanasıydı. Model yılından çok önde bir araç, bendeki 2001 525i idi, içi bu renk dışı da orient blue. :)

Bu arada elinize kolunuza sağlık, bu ürün diğer temizleyiciler gibi belli oranlarda sulandırılıp kullanılabiliyor mu?
Bildiğim kadarıyla nanolex sulandırılmadan kullanılıyor hocam.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Bu ürün sulandırılmadan kullanılıyor.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Teşekkürler aynen kaliteli malzemeler kullanılmış derisi yumuşak deri plastik kalitesi iyi sert plastik koltuk kızaklarının olduğu bölümde var diger yerler deri gibi yumuşak plastik.

DENİZLİ

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bildiğim kadarıyla nanolex sulandırılmadan kullanılıyor hocam.
Bu ortak alımda alınan ve Türkiye’de satılanlar kullanıma hazır yani sulandırılmıyor. Ama yurt dışı satış sitelerinde konsantre olan yani 1/3 yada 1/5 oranda sulandırılan opsiyonuda mevcut.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Teşekkürler e39 bende çok beğenerek kullandım kullanıyorum ama bu yaz sonu yollar aytılacak gibi.

DENİZLİ

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler e39 bende çok beğenerek kullandım kullanıyorum ama bu yaz sonu yollar aytılacak gibi.

DENİZLİ
En çok merak ettiğim araçlardan bir tanesi diyebilirim. E60, F10, G30 kasalarını kullandım ama E39 bu zamana kadar kısmet olmadı bir türlü :( inşallah gönlünüzdeki aracı almak için yol ayrımına gireceksinizdir bu arada.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık, benim de matlığını çok sevdiğim bir ürün. Bu ürünün daha fazla tanınması ve popülerleşmesine sevindim. Uzun yıllar kullandığımız arabalar zarar görmeden temizlenmeyi hak ediyor.

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye

DENİZLİ
Hocam bu araçların tadını başka araçlar vermez. Yaşı itibari ile derdi bitmez ama bindiğiniz zaman verdiği haz çok başkadır. Hele ki büyük motor, 6 ve üzeri silindirlere sahip ise.

akko

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için teşekkür ederim abi,
İç kısımlarda en sevdiğim ürün. bende dün bir kutu daha siparişini verdim :)

akko

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
abi bir şey soracağım. bu ürünü ne kadar aralıklarla kullanmalıyız? torpido vs. için

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Elinize sağlık benim de sepetimde duruyor. autoglym interrior cleaner duruyor. Alamıyorum elim gitmiyor.

Dressing nasıl acaba ? o da sepetimde duruyor.