İnceleme Nanolex Interior Cleaner İncelemesi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Efem ürün uzun süredir piyasada olan bir ürün olup bilmeyen ve kullanmayanlar için özetle, iç mekanda neredeyse her parçada kullanılabiliyor. Köpürmesi az, pH değeri de nötr seviyesinde olan bir ürün. İçeriğinde neler var, onu bilemiyorum ama pH değerine bakarsak öyle ağır kimyasallar yoktur diye düşünüyorum.
Ürün ile Duster'ın pedallarını ve komşunun küflü otomobilini temizledim :)
Aha da videolar :)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Efem ürün uzun süredir piyasada olan bir ürün olup bilmeyen ve kullanmayanlar için özetle, iç mekanda neredeyse her parçada kullanılabiliyor. Köpürmesi az, pH değeri de nötr seviyesinde olan bir ürün. İçeriğinde neler var, onu bilemiyorum ama pH değerine bakarsak öyle ağır kimyasallar yoktur diye düşünüyorum.
Ürün ile Duster'ın pedallarını ve komşunun küflü otomobilini temizledim :)
Aha da videolar :)
hep merak ettiğim bir ürün ama nasip olmadı torpido temizliginde gyeon vinly cleanerden yana kullandım memnunum gyeondan ama deneme amaçlı kullanacağım gyeonum bittiginde.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Beyler, cümleten teşekkürler :) Araç uzun süredir yatıyordu. Ama son yıkandığında da aracın iç kısmında her yerine bir şeyler sürüp bırakmışlar. Havasızlıktan ve uzun süre yatmaktan da haliyle her yer küf olmuş. Ben açıkçası o küfler fırçasız yerinden oynamaz diye düşünüyordum, neyse ki yüzeye tutunamamışlar. Hayatımda ilk defa bu kadar küflü bir otomobil gördüm ve temizledim.
Garajda direksiyonun bembeyaz hali gözüme çarpınca dedim bu kadar bariz bir yıpranma olamaz ne olmuş o direksiyona diye gidip yakından baktım ve küf aşireti ile karşılaştım. Ahey ahey babo bizi temizliğe gelmişlar haaa. Acımadım, küflerin ayagına ayagına sıhtım. :D :D (Şiveden inşallah telif yemeyiz :D :D )

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Youtube yorumumu buraya da bırakayım :
Kokusuyla, temizlik sonrası bıraktığı yüzeyle, halı ve derilerde de kullanılabilmesiyle en sevdiğim ürünlerden biridir kendisi. İç mekan için demiyorum tüm detay ürünleri arasında en sevdiğim ürünlerden biridir. Deri yüzeylerde agresif olmadığı için düzenli temizlik yapma imkanı veriyor. Aslında UV koruması olsa iç mekan için başka hiç bir ürüne ihtiyaç bırakmayabilir.
Elinize sağlık hocam inceleme için. :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Youtube yorumumu buraya da bırakayım :
Kokusuyla, temizlik sonrası bıraktığı yüzeyle, halı ve derilerde de kullanılabilmesiyle en sevdiğim ürünlerden biridir kendisi. İç mekan için demiyorum tüm detay ürünleri arasında en sevdiğim ürünlerden biridir. Deri yüzeylerde agresif olmadığı için düzenli temizlik yapma imkanı veriyor. Aslında UV koruması olsa iç mekan için başka hiç bir ürüne ihtiyaç bırakmayabilir.
Elinize sağlık hocam inceleme için. :)
O zaman buradan da teşekkür edeyim :) Sağolasın Umur :)

h.guzel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Bu ürünü bir süredir takipteyim ama piyasada bulamıyorum. Konsantre hâli Türkiye'ye gelse de kullansak :)

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Yurtdışı fiyatı 11.7 € , Tr fiyatı 18.9€. Saçma bi fiyatlandırma politikası izlemişler.
Eski satılan ürünlerde fiyat politikası iyiydi toptan fiyat ile perakende aradında çok az farklar vardı yer yer. Ama bu fiyatlar aşırı yüksek olmuş, görünce şok oldum bende.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eski satılan ürünlerde fiyat politikası iyiydi toptan fiyat ile perakende aradında çok az farklar vardı yer yer. Ama bu fiyatlar aşırı yüksek olmuş, görünce şok oldum bende.
Knkim fiyatlar 1 günde 3 Katina cikti benim sepette ekliydi Hepsiburadanin